Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cupa Mondiala de rugby: Romania a fost invinsa de Irlanda

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala de rugby: Romania a fost invinsa de Irlanda

Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, duminica, pe stadionul Wembley din Londra, de selectionata Irlandei, cu scorul de 44-10 18-3), in cel de-al doilea meci al Stejarilor in grupa D de la Cupa Mondiala din Anglia. continuă pe România Liberă

MINUT cu MINUT Cupa Mondiala de rugby: Romania-Irlanda

Pentru a treia oara la Cupa Mondiala echipa Romaniei a dat piept cu Irlanda, una dintre natiunile de prim plan din rugbyul european si mondial. Meciul Romania-Irlanda a fost gazduit de noul Wembley, duminica, de la ora 18:45.

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Irlanda (Duminica, 18:45)

Pentru a treia oara la Cupa Mondiala echipa Romaniei va da piept cu Irlanda, una dintre natiunile de prim plan din rugbyul european si mondial. Meciul Romania-Irlanda este gazduit de noul Wembley, duminica, de la ora 18:45.

Campionatul Mondial de Rugby: Anglia a fost invinsa de Tara Galilor, Canada - la un pas sa incurce Italia

Campionatul Mondial de Rugby a prilejuit o confruntare soc intre Anglia si Tara Galilor, doua dintre cele mai mari puteri din acest sport.

Program si rezultate la Cupa Mondiala de rugby

Nu mai putin de sase meciuri sunt programate la Cupa Mondiala de rugby la finalul acestei saptamani, printre care se remarca duelul dintre Anglia si Tara Galilor de sambata seara. Pe noi ne intereseaza in mod special intalnirea Romania-Irlanda, care va fi transmisa LIVE TEXT duminica de la ora 18:45. Vedeti in aceasta pagina programul complet al meciurilor si rezultatele inregistrate pana acum.

Romania a fost invinsa de Irlanda, scor 44-10, la Cupa Mondiala de rugby

Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, duminica, pe stadionul Wembley din Londra, de selectionata Irlandei, cu scorul de 44-10 18-3), in cel de-al doilea meci al Stejarilor in grupa D de la Cupa Mondiala din Anglia.

Liga a II-a, etapa a 5-a. Ceahlaul Piatra Neamt a pierdut la Clinceni, iar Otelul a fost invinsa de Rapid CFR Suceava

Astazi s-a disputat etapa a 5-a a celui de-al doilea esalon fotbalistic. Rapid Bucuresti a stat, in urma retragerii echipei FCM Dorohoi, FC Brasov si FCM Baia Mare au castigat in deplasare, Gaz Metan Medias a remizat pe teren propriu, iar Ceahlaul a fost invinsa la Clinceni.

Turneul de la Guangzhou: Simona Halep a fost invinsa in sferturi de cehoaica Allertova, locul 74 WTA

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou de cehoaica Denisa Allertova, cu scorul de 6-4, 6-3. Halep a cedat in fata unei jucatoare de 22 ani, dupa o ora si 12 minute de j.

Romania pierde cu Franta meciul inaugural la Cupa Mondiala

Debut cu stangul pentru Stejari la actuala editia a Cupei Mondiale de rugby din Anglia, echipa Romaniei fiind invinsa de vicecampioana mondiala Franta, cu 38-11 17-6).

Romania salveaza onoarea cu Irlanda printr-un eseu pe final. Un Stejar si-a cerut iubita de sotie chiar pe teren

Echipa Romaniei a pierdut al doilea meci la Cupa Mondiala, duminica, scor 44-10 25-3), in fata Irlandei, dar impresia generala a fost salvata de Stejari printr-un eseu reusit la penultima faza a meciului.

CM Rugby: Romania, invinsa de Irlanda cu 44-10

Irlanda a invins duminica seara Romania cu un confortabil scor 44-10 in meciul disputat pe Stadionul Wembley din Londra in cadrul Cupei Mondiale la Rugby 2015, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )