Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cupa Romaniei: CFR Cluj si Ceahlaul Piatra-Neamt s-au calificat in sferturi. Steaua a fost eliminata de Concordia Chiajna

B1 B1,
Cupa Romaniei: CFR Cluj si Ceahlaul Piatra-Neamt s-au calificat in sferturi. Steaua a fost eliminata de Concordia Chiajna

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), formatia FC Botosani, din Liga a II-a. Golurile au fost. continuă pe B1

CFR Cluj s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a impus in Gruia cu 2-0 in fata celor de la FC Botosani, echipa din liga secunda care a tinut surprinzator de bine piept campioanei Romaniei. Clujenii s-au calificat in sferturi prin golurile lui Bjelanovic si Luis Alberto.

Cupa Romaniei Steaua eliminata de Concordia Chiajna/ Ceahlaul si CFR Cluj s-au calificat in sferturi

Steaua Bucuresti a fost eliminata din Cupa Romaniei de Concordia Chiajna dupa loviturile de departajare. Dupa 120 de minute de joc scorul a fost 0-0 iar la penalty-uri Steaua a ratat prin Tanase si Chipciu iar la Chiajna a ratat George Damian. Dupa executarea loviturilor de la 11 metri Chiajna a castigat cu scorul de 4-3 si echipa lui Ilie Stan a produs o mare surpriza reusind o calificare in sferturile competitiei. In celelalte meciuri ale serii Ceahlaul si CFR Cluj s-au calificat mai departe.

Doua goluri in doua minute si Ceahlaul merge in sferturi

Ceahlaul Piatra Neamt s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins cu 2-0 pe teren propriu pe Gaz Metan Medias.

Caz revoltator la Piatra Neamt. Pensionar si aproape orb, trebuie sa plateasca pentru greselile functionarilor de la Casa de Pensii

Un pensionar din Piatra Neamt s-a trezit cu o datorie la stat de 65. 000 de lei, pentru ca, timp de 3 ani, a incasat o pensie mai mare decat trebuia. Vina apartine Casei de Pensii care a calculat gresit suma. Acum,.

Paulo Sergio a intrat in paine la CFR Cluj

Telenovela numirii unui nou antrenor pe banca echipei CFR Cluj a luat final dupa cateva zile pline de schimbari radicale. Paulo Sergio este mai mult decat oficial noul antrenor al ardelenilor.

Paulo Sergio a fost prezentat oficial la CFR Cluj

Tehnicianul portughez Paulo Sergio a fost prezentat oficial, marti, intr-o conferinta de presa, in functia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, el inlocuindu-l pe Ioan Andone.

Paulo Sergio Brito este noul antrenor al campioanei CFR Cluj

Dupa cateva zile in care au fot avansate mai multe nume pentru inlocuirea lui Ioan Andone, oficialii campioanei CFR Cluj s-au decis in cele din urma asupra portughezului Paulo Sergio Brito. Reprezentantii.

Cupa Romaniei: Programul meciurilor si al televizarilor

Cupa Romaniei programeaza in aceasta saptamana partidele din optimile de finala. Astra - CS Severin va fi primul meci marti, ora 18:30), in timp ce Pandurii - Dinamo va fi ultima partida joi, 21:30). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

CUPA ROMANIEI: Rapid, Dinamo, CFR s-au calificat in sferturi, Steaua si Pandurii, eliminate.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, miercuri si joi, in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, conform Mediafax: Marti +) Astra Giurgiu - CS Turnu Severin 5-1 Au marcat: Distefano 10, Seto 68, Budescu 70, 73, Yahaya 79 / Olah 20 FC Brasov - +) Petrolul Ploiesti 0-2 Au marcat: Ad. Cristea 1, Bokila 63 +) Rapid Bucuresti - Delta Tulcea 4-1 Au marcat: Miselaricu 4 autogol), N. Cretu 22 autogol), Goga 24, Pancu 90+4 / Florea 40 .

LIVE Cupa Romaniei. Rapid - Delta Tulcea 4-1

Optimile de finala ale Cupei Romaniei au inceput marti, in direct pe onlinesport. ro. Pana acum s-au jucatAstra - CS Turnu Severin5-1),FC Brasov - Petrolul0-2) siRapid - Delta Tulcea4-1).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )