Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce cuprinde bugetul Iasiului pe 2018, saracitde revolutia fiscala cu 12 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Ce cuprinde bugetul Iasiului pe 2018, saracitde revolutia fiscala cu 12 milioane de euro

Consilierii locali ieseni se intalnesc luni, 19 februarie, pentru a vota proiectul de buget pe anul acesta. Peste 4. 000 de propuneri au fost facute de ieseni in consultarile din ultimele saptamani. continuă pe Adevărul

Un sindicat din educatie anunta ca va picheta Ministerul Muncii, miercuri si joi, dupa ce revolutia fiscala a afectat veniturile din invatamant

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant anunta ca va picheta Ministerul Muncii, miercuri si joi, dupa ce revolutia fiscala a afectat veniturile a mii de angajati din educatie. FSLI cere Guvernului, printre altele, sa modifice ordonanta privind masurile fiscale si sa renegocieze legea prin care a fost stabilit raportul de 1/12 intre cel mai mic si cel mai mare salariu de la stat. Vezi in articol lista integrala a solicitarilor sindicalistilor din educatie.

REVOLUTIA FISCALA continua. Salarii mai mici in cazul personalului medical

Revolutia fiscala continua si afecteaza si cadrele medicale, unii dintre ei constatand ca salariul a scazut chiar si cu 1. 000 de lei in ianuarie, fata de sfarsitul anului precedent. La colegele cu.

VIDEO Politist din Buzau, la primul salariu dupa revolutia fiscala: am cu 300 de lei mai putin, in conditiile in care salariul brut a crescut cu 700, 800 de lei

Revolutia fiscala diminueaza salariile politistilor din Buzau cu 300, pana la 800 de lei. Cei mai afectati sunt politistii de la investigatii, care pe langa pierderea cauzata de trecerea contributiilor catre angajator resimt si eliminarea sporului pentru serviciul de permanenta. 30 la suta dintre efective sunt in aceasta situatie, conform vicepresedintelui SNPPC Buzau, Vasile Bita.

VIDEO Politist din Buzau, la primul salariu dupa revolutia fiscala: Am cu 300 de lei mai putin, in conditiile in care salariul brut a crescut cu 700, 800 de lei

Revolutia fiscala diminueaza salariile politistilor din Buzau cu 300, pana la 800 de lei. Cei mai afectati sunt politistii de la investigatii, care pe langa pierderea cauzata de trecerea contributiilor catre angajator resimt si eliminarea sporului pentru serviciul de permanenta.

Revolutia Fiscala, solutii propuse de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante vine cu explicatii, dupa ce sindicatele au acuzat faptul ca mii de angajati sun.

Revolutia fiscala a PSD afecteaza mamele si bolnavii. Ce solutii are ministrul de Finante

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant atrage atentia ca, angajatii care sunt concediu medical, din cauza noilor metode de plata a contributiilor, s-au trezit cu salariile micsorate cu aproximativ 400.

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, sustine Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Potrivit FSLI, angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii formule de calcul.

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd circa 20% din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, acestia urmand sa piarda aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )