Libnet.ro
UNICEF

14:15

Curentul din Romania a ajuns mai scump decat cel din Franta sau Germania

Antena3 Antena3,
Curentul din Romania a ajuns mai scump decat cel din Franta sau Germania

Potrivit datelor DG Energy, in al doilea trimestru al acestui an, pretul mediu angro al energiei electrice vandut pe platformele de tranzactionare era, in Romania, peste media europeana si. continuă pe Antena3

Business Report: Ce este ROBOR, cum se calculeaza si de ce a explodat; Curentul din Romania a ajuns mai scump decat cel din Franta sau Germania; Ce se ascunde in spatele profiturilor din asigurarile romanesti

Cum arata Romania in 8 aprilie 1999, cand ROBOR-ul era 148%. Deasupra vajaie din cand in cand avioane americane, spre si dinspre bombardamentele din Iugoslavia. La televizor se perinda stiri despre razboiul din vecini, guvernul Radu Vasile si taranisti, iar telespectatorii se impart, la ceas de seara. Belgienii de la Atenor cumpara teren in cea mai fierbinte zona din Bucuresti. Tot mai multi investitori se aduna aici. Dezvoltatorul cu capital belgian Atenor a anuntat ca pana la finalul anului va finaliza achizitia unui teren de circa 11. 600 de metri patrati in zona Expozitiei din Bucuresti.

ALARMANT: Curentul din Romania a ajuns MAI SCUMP decat cel din Franta sau Germania. Explicatiile acestei situatii catastrofale

Potrivit datele DG Energy, Directoratul pentru Energie, organism al Comisiei Europene, in al doilea trimestru al acestui an, pretul mediu angro al energiei electrice vandut pe platformele de tranzactionare.

Gafele lui Pop. Azi, Fiecare copil trebuie sa aiba un viitor mai bun decat cel din prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, in timp ce se afla la Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iasi, pentru deschiderea anului universitar. Pop a afirmat ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Liviu Pop iar s-a facut de ras: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

O noua gafa marca Liviu Genunche Pop. Ministrul Educatiei a declarat ca fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!. Afirmatia plina de substanta a.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Ministrul Liviu Pop a gafat din nou: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a comis-o din nou. in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, ministrul Educatiei a tinut un discurs in stilul sau.

Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

VIDEO Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Liviu Pop, dupa gafa un viitor mai bun decat cel prezent

Afirmatia facuta de ministrul Educatiei Liviu Pop la Iasi, cu ocazia deschiderii anului universitar, conform careia fiecare copil merita un viitor mai bun decat cel prezent si care a.

Mi s-a scarbit si de mine insami. Raport asupra prostitutiei de strada din Romania. Marturii cutremuratoare

Concluzii mai mult decat ingrijoratoare ale unuiraport sociologicpublicat luna trecuta de organizatia non-guvernamentala Carusel. Potrivit statisticilor, prezentate de PressOne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )