Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cursa de viteza prin localitate: un sofer a fost prins circuland cu 137 de kilometri pe ora

Adevărul Adevărul,
Cursa de viteza prin localitate: un sofer a fost prins circuland cu 137 de kilometri pe ora

Un sofer a fost amendat de Politie dupa ce a fost inregistrat cu aparatul radar circuland cu aproape 140 de kilometri pe ora, printr-un sat din judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Ioan Neculae a fost PRINS la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculae, aflat sub control judiciar, a fost prins la Giurgiu, transmite Hotnews. El nu fusese gasit acasa, joi seara, si a fost dat in urmarire. Fostul finantator al lui FC.

Un hot a spart mai multe imobile din Braila, dar a fost prins dupa ce a furat un parfum

Un tanar de 19 ani a fost retinut de politisti dupa ce a fost prins in flagrant de agentii unei firme de paza cand incerca sa paraseasca un imobil nelocuit cu un banal parfum. Politistii au aflat ca hotul era implicat si in alte furturi.

Fabuloasa suma platita de un student care a vrut sa fumeze un joint si a fost prins de Politie cu drogurile in chiloti

Un student al Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi a fost obligat de justitie sa achite aproape 7. 000 de lei dupa ce a fost prins de autoritati cu marijuana.

Cautat de politie, Ioan Neculaie a fost prins la vama in timp ce voia sa fuga

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care are de executat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, a fost prins la vama Giurgiu in aceasta dimineata, anunta Politia Brasov.

Ioan Neculaie, dat in urmarire generala, a fost prins la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care fusese dat, joi, in urmarire generala, a fost prins la vama Giurgiu si este in drum spre Brasov, unde va fi incarcerat.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat la doi ani de inchisoare si dat in urmarire generala, a fost prins la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat joi la doi ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, a fost prins la Giurgiu vineri dimineata, anunta Politia Brasov.

Medic din Timisoara, cercetat dupa ce a fost prins luand bani de la o pacienta pentru a-i face intrerupere de sarcina

Un medic ginecolog din Timisoara este cercetat penal pentru luare de mita, dupa ce a fost prins de anchetatori cand primea 450 de lei de la o pacienta pentru a-i face o inrerupere de sarcina, scrie News. ro.

A fost prins criminalul care i-a zdrobit capul prietenului sau. Se ascundea intr-un vagon dezafectat

Cautat de politisti si procurori de aproape doua saptamani, Sorin Ioan Rogia, cel care si-a ucis prietenul cu bestialitate, dupa ce i-a zdobit capul cu un obiect contondent, a fost prins. El se ascundea intr-un vagon dezafectat din Gara Timisoara.

Sofer din Dor Marunt, cercetat penal dupa ce a fost prins baut la volan

Politistii calaraseni au prins un barbat care conducea un autoturism desi se afla sub influenta alcoolului. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal.

Un escroc care insela batrani prin metoda Accidentul a fost prins in flagrant de politisti

O femeie de 61 de ani a anuntat Politia dupa ce a primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care i-a cerut 40. 000 de lei pe motiv ca fiul sau ar fi provocat un accident de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )