Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cursul a atins cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursul a atins cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Cursul de referinta anuntat luni de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4675 lei/euro si a atins astfel cel mai redus nivel pentru ultimele trei luni si doua saptamani, aprecierea leului fiind sustinuta inca de joi de ordine de vanzare de. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzarile auto din UE, la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europea-na au scazut, in perioada ianuarie - noiembrie 2012, pana la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani, ca urmare a recesiunii din zona euro, cele mai afectate companii din regiune fiind PSA Peugeot Citroen, Renault SA si Fiat SpA.

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din UE, rata utilizata deja de Bulgaria si Cipru. Portugalia negociaza cu autoritatea pentru.

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din Uniunea Europeana UE), conform Antena3. ro.

Cel mai rapid roman din lume a fost scris la Bucuresti. Performanta, inscrisa pentru validare ca record mondial la Guiness Book

Mos Craciun Co. Cel mai rapid roman din lume este titlul volumului redactat in doar 5 ore si 35 de minute de 53 de scriitori, sambata, la Universitatea din Bucuresti, premiera mondiala fiind inscrisa pentru validare ca record in Guinness Book of Records, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Scriitorii Ioan Grosan si Matei Plesu incearca sa scrie cel mai RAPID roman din ...

Matei Plesu, Ioan Grosan si Florin Iaru se numara printre cei 50 de autori care vor participa, sambata, la cea mai rapida redactare a unui roman din lume, informeaza un comunicat al organizatorilor. Acestora li se alatura, printre altii, Marius Chivu, Razvan Tupa si Gabriel H. Decuble, potrivit Mediafax. Evenimentul in premiera mondiala va avea loc sambata, incepand cu ora 9:00, in amfiteatrul Spiru Haret si in laboratoarele Facultatii de Matematica si Informatica ale Universitatii din .

Euro a coborat sub 4,50 lei

Euro s-a depreciat, vineri, cu 3,28 bani, BNR afisand un curs de referinta de 4,4747 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele trei luni.

Cele mai mici masini din lume, scoase la licitatie in Statele Unite

NSU Prinz, Peel 50, Messerschmitt KR sau Vespa Ape sunt nume puse la loc de cinste, printre cele mai exotice masini din lume si peste 100 vor ajunge la licitatia muzeului Bruce Weiner din Georgia, anul viitor, scrie.

Mos Craciun, cel mai bun agent de vanzari

Spiritul Craciunului este mult mai mult decat o stare care cuprinde frenetic pe toata lumea, in fiecare an. in spatele luminilor, al preaplinului si al mirosului de scortisoara se afla un mecanism bine uns,.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )