Libnet.ro
UNICEF

18:30

Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Antena3 Antena3,
Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Municipiul Suceava si comunele Ipotesti, Dornesti si Ilisesti intra in scenariul rosu. incepand de marti, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile si institutiile de spectacole vor fi inchise. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Scolile din municipiul Bistrita si din alte trei localitati din judet cu rata de infectare de peste 3 la mie, in sistem hibrid, daca in unitatea didactica nu au fost cazuri de imbolnavire

Unitatile de invatamant din municipiul Bistrita si din localitatile Monor, Sintereag, Sieu Magherus, unde indicele de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la o mie de locuitori, vor functiona in.

COVID-19: Prima statiune montana din Romania care intra in scenariul rosu

Statiunea Predeal intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Brasov. Decizia vizeaza si.

CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

Municipiul Botosani a intrat, joi, in scenariul rosu, dupa ce incidenta a ajuns la 3. 13 persoane infectate cu noul coronavirus la mia de locuitori. Astfel ca, autoritatile intrunite in Comitetul Judetean.

COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online scenariul rosu) a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei. Peste 3. 600 de unitati.

Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3. 13 la mia de locuitori. Autoritatile intrunite in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis inchiderea scolilor, a functiontarii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise dar si obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice.

Masca devine obligatorie si la munte! Predeal este prima statiune montana care intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19

Romanii vor purta masca si la munte! Predeal este prima statiune de pe Valea Prahovei unde rata de infectare a depasit 3 cazuri la mia de locuitori. Se trece la planul rosu!.

CORONAVIRUS |Vaslui: Un colegiu din Husi trece in scenariul rosu dupa ce opt elevi din trei clase diferite au fost diagnosticati cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir din Husi au fost testati pozitiv pentru infectia cu nou coronavirus, astfel ca unitatea de invatamant va trece in scenariul rosu pentru doua.

COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3. 493 de scoli si gradinite la nivel national. De asemenea, 4. 956 de unitasi se afla in Scenariul 2 mixt),.

Scolile din municipiul Bistrita si din alte 3 localitati trec in sistem hibrid

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Bistrita-Nasaud a decis, printr-o hotarare adoptata joi, ca unitatile de invatamant din municipiul Bistrita si din localitatile Monor, Sintereag, Sieu Magherus, unde indicele de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la o mie de locuitori, sa functioneze in scenariul galben, exceptie facand acele unitati de invatamant pentru care s-a luat decizia trecerii la cursuri exclusiv online ca urmare a aparitiei unor cazuri de COVID la elevi sau angajati,potrivit News.

BREAKING NEWS: Jumatate din scolile din Romania, in scenariul rosu sau galben

Edupedu informeaza ca 48% din scolile si gradinitele din Romania sunt in scenariile rosu si galben.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )