Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Cursurile vor fi reluate, marti, in toate unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Olt si Vaslui vor fi reluate in majoritatea scolilor, cu exceptia unor unitati din zone afectate de ninsori si. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Cursurile vor fi reluate, marti, in toate unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Olt si Vaslui vor fi reluate in majoritatea scolilor, cu exceptia unor unitati din zone afectate de ninsori si.

UPDATE. Scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati vor fi reluate marti. Lista judetelor unde elevii raman acasa

30: Marti, cursurile vor fi reluate in toate scolile din Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati, a anuntat Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

UPDATE. Scolile din Bucuresti si Ilfov vor fi deschise marti. Lista judetelor unde elevii raman acasa

30: Marti, cursurile vor fi reluate in toate scolile din Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati, a anuntat Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

UPDATE. Scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati vor fi deschise marti. Lista judetelor unde elevii raman acasa

30: Marti, cursurile vor fi reluate in toate scolile din Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati, a anuntat Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii .

Situatia finala a judetelor in care se deschid marti scolile: Se reiau cursurile integral in Bucuresti si in judetele Giurgiu, Harghita si Ilfov

Marti, 19 ianuarie 2016, se deschid toate scolile si gradinitele din Bucuresti si din judetele Giurgiu, Harghita si Ilfov. In judetul Tulcea nu se sustin cursuri, iar in alte 9 judete orele sunt suspendate partial. Scolile, prin decizie a consiliilor de administratie, vor decide cum recupereaza elevii ziua de luni. Amintim ca luni cursurile au fost suspendate integral in 7 judete si in Bucuresti, din cauza ninsorilor si a conditiilor meteorologice.

Toate scolile din judet sunt inchise si marti. Prognoza meteo pentru Tulcea si Delta Dunarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, Prefectura Tulcea a decis sa mentina scolile inchise si marti, 19 ianuarie.

Lista actualizata a cladirilor cu risc seismic din Bucuresti

Primaria Capitalei a actualizat lista cladirilor cu risc seismic din Bucuresti, in lista fiind incluse si o serie de imobile care nu fusesera, pana acum, expertizate sau care nu au fost incadrate in clasa de.

Crowdfunding pentru productia unui spectacol de teatru: Cand timpul sta pe loc, cu Mihaela Sirbu si Serban Pavlu, la Teatrul de Arta din Bucuresti

Echipa spectacolului Cand timpul sta pe loc, de la Teatrul de Arta din Bucuresti, organizeaza sambata, 16 ianuarie, la ora 15:30, o actiune de crowdfunding pentru productia spectacolului. Echipa spectacolului va prezenta sambata, la ora 15:30, la Teatrul de Arta strada Sf. Stefan nr. 21), un spectacol lectura, parte a actiunii de crowdfunding. Cand timpul sta pe loc, de Donald Margulies, in regia lui Bogdan Budes, ii are in rolurile principale pe Mihaela Sirbu si Serban Pavlu.

Cursurile au fost suspendate luni in scolile din Bucuresti si in noua judete afectate de codul portocaliu de viscol

Pana in acest moment,din cauza conditiilor meteo improprii,autoritatile locale au decis suspendarea orelor de curs de luni in Capitala si in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu Buzau si Tulcea. in judetele Braila si Olt cursurile se vor desfasura partial, iar in judetul Dambovita, lipsa apei potabile a provocat suspendarea cursurilor in 7 unitati de invatamant de pe raza judetului.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3038 seconds )