Libnet.ro
UNICEF

01:05

CURTEA DE APEL BUCURESTI Bogdan Olteanu, 5 ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE APEL BUCURESTI Bogdan Olteanu, 5 ani de inchisoare cu executare

Pedepsa a fost pronuntata in dosarul privind spaga luata pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de presedinte al Rezervatiei Delta Dunarii *Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, incarcerat in Penitenciarul Margineni *Camera Deputatilor a respins in acest an un proiect initiat de Alina Gorghiu, care, daca ar fi fost aprobat, i-ar fi permis lui Olteanu sa execute pedepsa la domiciliu Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al BNR, a fost condamnat definitiv, ieri, la 5 ani de inchisoare cu executare, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Dupa condamnare, Olteanu s-a predat politistilor de la sediul IPJ Dambovita si a gost incarcerat la Penitenciarul Margineni, unde isi va executa pedeapsa penala. continuă pe Ziarul Bursa

Ce inseamna trafic de influenta, infractiunea care i-a adus lui Bogdan Olteanu 5 ani de inchisoare cu executare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. El s-a.

VIDEO Comemorare Colectiv - 5 ani: Lant uman intre Curtea de Apel Bucuresti si fostul club, in memoria victimelor incendiului

Cateva sute de persoane au format vineri seara un lant uman de la Curtea de Apel Bucuresti pana la fostul club Colectiv, in memoria victimelor incendiului de acum cinci ani.

DOCUMENTAR Cinci ani de la tragedia din Colectiv: Vineri se va organiza un lant uman in memoria victimelor, intre Curtea De Apel Bucuresti si sediul clubului

Acum 5 ani, un lant al durerii ne-a ingenuncheat colectiv. Copii si parinti, frati si surori, prieteni si iubiti au ars pe 30 octombrie 2015 si ne-au schimbat viata fara ca macar sa stie asta. La 5 ani dupa colectiv, un lant de incompetenta si coruptie inca ucide zi de zi in Romania. La 5 ani dupa colectiv, cerem dreptate! Distantati din 4 in 4 metri, vom face un lant al memoriei intre Curtea De Apel Bucuresti si clubul Colectiv, se arata in invitatia facuta de organizatori. Incendiul din clubul Colectiv a avut loc in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, in timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansarii unui nou album, numit Mantras of War. Peste 60 de persoane si-au pierdut viata dupa ce focul izbucnit in timpul concertului s-a extins rapid, punand capat vietilor unor tineri nevinovati.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, conform Agerpres.

FOTO VIDEO Cinci ani de la tragedia din Colectiv. Lant uman in memoria victimelor.Un lant de incompetenta si coruptie inca ucide zi de zi in Romania

Un lant uman s-a format, vineri seara, de la Clubul Colectiv pana la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a marca implinirea a cinci ani de la tragedie.

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare chiar de ziua sa

Bogdan Olteanu va ajunge dupa gratii in cursul zilei de joi, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva.

UPDATE Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare - decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de DNA ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva.

Instanta a dispus confiscarea milionului de euro luat mita de Bogdan Olteanu de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihai guvernator in Delta Dunarii

Curtea de Apel Bucuresti CAB) care a decis definitiv condamnarea la 5 ani de inchisoare a fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a mentinut dispozitiile sentintei.

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR, condamnat la 5 ani inchisoare cu executare

Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor si viceguvernator BNR, a fost condamnat defin.

Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare: Fostul viceguvernator al BNR s-a predat la Politie

UPDATE, 29 octombrie, ora 12. 20 -Bogdan Olteanu s-a predat la Inspectoratul de Polititie Judetean Dambovita pentru a fi incarcerat, au anuntat reprezentantii Politiei. La data de 29 octombrie a. c.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )