Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea de Apel Craiova a marit pedeapsa pentru Bercea Mondial la 10 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Craiova a marit pedeapsa pentru Bercea Mondial la 10 ani de inchisoare

Magistratii Curtii de Apel Craiova au decis, vineri, sa mareasca pedeapsa pentru Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, data de Tribunalul Olt, de la sapte ani si sase luni la 10 ani de inchisoare, transmite Agerpres. Sentinta nu este definitiva, Bercea Mondial avand posibilitatea de a face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Hotnews

Pedeapsa lui Bercea Mondial, majorata de la sapte la zece ani de inchisoare.

Curtea de Apel Craiova a majorat, vineri, pedeapsa la inchisoare cu executare de la sapte ani si sase luni la zece ani in cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru tentativa de omor calificat, in dosarul in care acesta este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011, informeaza Mediafax. De asemenea, pedepsele au fost majorate si pentru fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in acelasi dosar, fiind acuzat de .

Pedeapsa mai mare pentru Bercea Mondial: de la 7 la 10 ani de inchisoare cu executare

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare cu executare. Judecatorilor au decis sa ii mareasca pedeapsa cu inca trei ani de inchisoare pe.

Curtea de Apel Craiova i-a marit pedeapsa cu inchisoarea lui Bercea Mondial

Pedeapsa mai mare pentru Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Magistratii Curtii de Apel Craiova au decis vineri sa mareasca pedeapsa lui Bercea Mondialu, de la 7 ani si jumatate la 11 ani. Interlopul era.

Bercea Mondial, condamnat la zece ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de catre magistratii Curtii de Apel Craiova, dupa ce initial primise o condamnare de 7 ani si 6 luni de inchisoare, dar facuse recurs.

Bercea Mondial in ziua in care a fost retinut: Nu m-a arestat toata tara, m-au arestat ai mei. Niste prosti!. Interlopul va fi condamnat pentru tentativa de omor

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, este acuzat de tentativa omor. Interlopul si-a injunghiat un nepot intr-un bar din Draganesti-Olt.

Bercea Mondial, in ziua in care a fost retinut: M-au arestat ai mei. Niste prosti!. Interlopul va fi condamnat pentru tentativa de omor

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, este acuzat de tentativa omor. Interlopul si-a injunghiat un nepot intr-un bar din Draganesti-Olt.

Grefierul de la Curtea de Apel din Craiova, condamnat la inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta

Ioan Victor Toader a fost prins in flagrant in timp ce primea 2000 de euro de la o persoana careia i-a promis ca o sa o ajute sa scape de un dosar pe care il avea pe rol la Curtea de Apel din Craiova. Grefierul a fost arestat anul trecut la inceputul lunii noiembrie pentru luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )