Libnet.ro
UNICEF

15:15

Curtea Constitutionala: Marian Sarbu nu are o experienta profesionala specifica pentru a fi numit la ASF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curtea Constitutionala: Marian Sarbu nu are o experienta profesionala specifica pentru a fi numit la ASF

Curtea Constitutionala CC) arata, in motivarea deciziei de declarare neconstitutionala a numirii lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, ca acesta nu are o experienta profesionala specifica pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea Constitutionala motiveaza respingerea numirii lui Marian Sarbu la ASF

Marian Sarbu nu are experienta necesara pentru functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, au aratat judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei in motivarea deciziei de declarare neconstitutionala a numirii acestuia.

Curtea Constitutionala: Nu a existat conflict intre presedinte si Guvern legat de reprezentarea la Consiliul European

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, miercuri, cu unanimitate de voturi, ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedinte legat de reprezentarea statului roman la Consiliul European din iunie, potrivit Agerpres.

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala legea privind cartele prepay si retele Wi-Fi: Aduce atingere principiului garantarii si ocrotirii vietii intime si principiului proportionalitatii din Constitutie

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea de inregistrare a utilizatorilor de cartele prepay si retele Wi-Fi, adoptata in aceasta luna de Parlament, pe motiv ca aceasta ar aduce atingere principiului garantarii si ocrotirii vietii intime familiale si private de catre autoritatile publice si principiului proportionalitatii prevazut expres de art. 53 alin. 2) din Constitutie. Avocatul Poporului subliniaza ca legea nu reglementeaza criteriile obiective pe baza carora trebuie stabilita durata stocarii datelor cu caracter personal, astfel incat sa fie garantata limitarea sa la strictul necesar si ca nu prevede garantii suficiente care sa permita asigurarea unei protectii eficiente a datelor fata de riscurile de abuz, precum si fata de orice accesare si utilizare ilicita a datelor cu caracter personal. Se actualizeaza.

Numirile pe pile politice de la Curtea de Conturi, invalidate de Curtea Constitutionala

Validarea la Curtea de Conturi de catre Parlament a consilierilor Marius Vorniceanu si Constanta Donovici, propusi de PSD, este neconstitutionala, au decis, joi, judecatorii de la Curtea Constitutionala. Parlamentul a reinoit mandatele celor doi consilieri de conturi, desi Constitutia prevede un singur mandat.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )