Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curtea Suprema a decis rejudecarea apelului din dosarul lui Constantin Nicolescu

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a decis rejudecarea apelului din dosarul lui Constantin Nicolescu

Magistratii Curtii Supreme au decis vineri seara anularea sentintei date de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care fostul presedinte al CJ Arges este acuzat ca a accesat fonduri Phare de aproape 900. 000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false, si trimiterea spre rejudecare la instanta de apel. continuă pe Adevărul

Mafia Carnii II. Cele patru persoane care au contestat decizia la Curtea Suprema raman in arest

Curtea Suprema a respins contestatiile formulate de patru persoane din cele 10 arestate preventiv in dosarul Mafia Carnii II. Decizia instantei este definitiva. in schimb, contestatiile depuse de celelalte sase persoane din dosar vor fi judecate in perioada urmatoare la Curtea de Apel.

Faptele din dosarul Scheia s-ar putea prescrie in luna septembrie

Faptele din dosarul Scheia s-ar putea prescrie in luna septembrie, din cauza indeciziei instantelor, dosarul schimburilor de terenuri din Scheia fiind tinut in sertar din 2011 de cei care ar fi trebuit sa il investigheze, informeaza surse de presa.

Mihai Stoica va fi dus vineri la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca contestatia la decizia din dosarul Transferurilor

Mihai Stoica va fi scos vineri din inchisoare pentru a fi dus la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii vor lua in discutie contestatia in anulare formulata de acesta impotriva condamnarii primite in dosarul Transferurilor.

Curtea de Apel Bucuresti va judeca pe 4 aprilie contestatia facuta de Mihai Stoica la decizia din dosarul Transferurilor

Mihai Stoica ar putea fi adus, pe 4 aprilie, la Curtea de Apel Bucuresti unde se va judeca contestatia in anulare formulata de acesta impotriva condamnarii primite in dosarul Transferurilor.

Faptele din dosarul Scheia s-ar putea prescrie in luna septembrie, din cauza indeciziei instantelor

Dosarul schimburilor de terenuri din Scheia a fost tinut in sertar din 2011 de cei care ar fi trebuit sa il investigheze. Abia anul acesta, dupa ancheta facuta de Antena 3, politia si parchetul de pe langa.

Primul eliberat din Dosarul Terenurilor MApN, Victor Babiuc, vorbeste despre inchisoare

O stire a trecut aproape neoserbata la finalul lui februarie 2014. Victor Babiuc, condamnat la inchisoare alaturi de Gigi Becali in Dosarul Terenurilor MApN, a fost eliberat conditionat. El a vorbit acum despre perioada de detentie.

Suporterii saluta condamnarile din Dosarul Transferurilor

Suporterii de fotbal nu uita si nu iarta comportamentul oamenilor de fotbal condamnati la ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, cu din-ala, cu corectoru

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru,.

Dragomir, previziune sumbra despre unul dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a vorbit in termeni nu tocmai incurajatori despre unul dintre condamnatii la inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, cu din-ala, cu corectoru146;

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )