Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curwa care L-A iNFUNDAT pe Dani Mocanu: Acuzatii fara precedent aduse interlopului manelist!

B1 B1,
Curwa care L-A iNFUNDAT pe Dani Mocanu: Acuzatii fara precedent aduse interlopului manelist!

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a manelistului Dani Mocanu pentru infractiunea de incitare la ura impotriva. continuă pe B1

Situatie fara precedent in Romania. Dani Mocanu, trimis in judecata. Motivul este halucinant

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata, in stare de libertate, din cauza unui clip postat pe Youtube. Dani Mocanu, trimis in judecata. Motivul este halucinant Dani Mocanu, unul dintre cei mai ascultati manelisti de pe Youtube in 2017 si 2018, unele piese din prezent ajungand si ele rapid in Top, a fost trimis .

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru incitare la ura impotriva femeilor

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, el fiind acuzat ca a lansat in aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, in care incita la ura impotriva femeilor. Dosarul va fi judecat in prima instanta de Judecatoria Pitesti.

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru instigare la ura contra femeilor. Clipul incriminat are 20 de milioane de vizualizari pe Youtube

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, el fiind acuzat ca a lansat in aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, in care incita la ura impotriva femeilor, transmite Agerpres.

Manelistul Dani Mocanu, trimis in judecata pentru incitare la ura si discriminare impotriva femeilor

Controversatul manelist Dani Mocanu a fost trimis in judecata pentru un videoclip in care incita la ura contra femeilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )