Libnet.ro
UNICEF

14:00

CUTREMUR de mare intensitate in Iran. Opt persoane au fost RANITE

B1 B1,
CUTREMUR de mare intensitate in Iran. Opt persoane au fost RANITE

Un cutremur de intensitate mare a avut loc, astazi, in Iran. Seismul de 5,1 magnitudine a avut loc cutremurul s-a produs in provincia Kermanshah, la adancimea de opt kilometri, potrivit Stiripesurse. continuă pe B1

Noua persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Targu Mures si Craciunesti

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia au rezultat noua victime s-a produs sambata pe un drum comunal care face legatura intre Targu Mures si Craciunesti, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta 'Horea' al judetului Mures, scrie Agerpres.

Cutremur puternic in urma cu scurt timp. Mai multe persoane au fost ranite

Un cutremur cu magnitudinea 5,1 a avut loc, sambata, in vestul Iranului, a anuntat televiziunea iraniana. Cel putin opt persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Stire in curs de.

CUTREMUR de mare intensitate in Muntenegru (FOTO)

Un cutremur de intensitate mare a avut loc, joi dimineata, in Muntenegru. Seismul a avut loc la ora 12. 46, la o adancime de 10 kilometri, potrivit INFP. in Romania, anul acesta au.

Accident rutier grav in Targu Mures: Noua persoane au fost ranite(FOTO)

Noua persoane au fost ranite sambata intr-un grav accident rutier care a avut loc in Targu Mures, informeaza zi-de-zi. ro. Trei masini au fost implicate in accident. Doua.

Accident grav in Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Un accident grav s-a produs, vineri seara, in Capitala. Un autoturism si un autobuz de tip maxi-taxi au intrat in coliziune. in urma impactului puternic, sapte persoane au fost ranite. Stire.

Incendiu urias in New York. Peste 23 de persoane au fost ranite

Un incendiu urias a izbucnit marti la un imobil din cartierul Bronx, New York. Aproximativ 23 de persoane au fost ranite, printre acestea numarandu-se si noua copii. Incidentul s-a produs la doar.

VIDEO Accident rutier grav pe DN 66, in intersectie. Cinci persoane au fost ranite in impactul dintre doua masini

Un accident rutier, soldat cu cinci raniti s-a petrecut vineri, pe Drumul National 66, la intrarea in Calan. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accident rutier provocat de un tanar de 15 ani in Teleorman. Patru persoane au fost ranite

Desi nu avea dreptul sa se urce la volan, un tanar de 15 ani a facut acest lucru si a ranit patru persoane. Accidentul s-a petrecut in judetul Teleorman, unde acesta a ranit patru persoane,.

Accident grav pe DN 1. Mai multe persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

Un accident grav de circulatie s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 14+500, la iesirea din localitatea Otopeni, Judetul Ilfov. Doua masini au fost implicate in incident, iar in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )