Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noua persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Targu Mures si Craciunesti

Hotnews Hotnews,
 Noua persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Targu Mures si Craciunesti

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia au rezultat noua victime s-a produs sambata pe un drum comunal care face legatura intre Targu Mures si Craciunesti, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta 'Horea' al judetului Mures, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Accident rutier grav in Targu Mures: Noua persoane au fost ranite(FOTO)

Noua persoane au fost ranite sambata intr-un grav accident rutier care a avut loc in Targu Mures, informeaza zi-de-zi. ro. Trei masini au fost implicate in accident. Doua.

VIDEO Accident rutier grav pe DN 66, in intersectie. Cinci persoane au fost ranite in impactul dintre doua masini

Un accident rutier, soldat cu cinci raniti s-a petrecut vineri, pe Drumul National 66, la intrarea in Calan. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accident grav in Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Un accident grav s-a produs, vineri seara, in Capitala. Un autoturism si un autobuz de tip maxi-taxi au intrat in coliziune. in urma impactului puternic, sapte persoane au fost ranite. Stire.

Incendiu urias in New York. Peste 23 de persoane au fost ranite

Un incendiu urias a izbucnit marti la un imobil din cartierul Bronx, New York. Aproximativ 23 de persoane au fost ranite, printre acestea numarandu-se si noua copii. Incidentul s-a produs la doar.

Cutremur puternic in urma cu scurt timp. Mai multe persoane au fost ranite

Un cutremur cu magnitudinea 5,1 a avut loc, sambata, in vestul Iranului, a anuntat televiziunea iraniana. Cel putin opt persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Stire in curs de.

CARNAGIU! Accident TERIBIL intre un TREN si un TIR! Cel putin 14 MORTI si 180 DE RANITI (VIDEO)

Carnagiu in urma unui accident teribil! Un tir a fost lovit in plin de un tren, cel putin 14 persoane murind pe loc, iar alte 180 fiind ranite. Groaznicul accident a avut loc, joi, in Africa de.

Accident grav pe DN 1. Mai multe persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

Un accident grav de circulatie s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 14+500, la iesirea din localitatea Otopeni, Judetul Ilfov. Doua masini au fost implicate in incident, iar in urma.

Accident rutier provocat de un tanar de 15 ani in Teleorman. Patru persoane au fost ranite

Desi nu avea dreptul sa se urce la volan, un tanar de 15 ani a facut acest lucru si a ranit patru persoane. Accidentul s-a petrecut in judetul Teleorman, unde acesta a ranit patru persoane,.

CUTREMUR de mare intensitate in Iran. Opt persoane au fost RANITE

Un cutremur de intensitate mare a avut loc, astazi, in Iran. Seismul de 5,1 magnitudine a avut loc cutremurul s-a produs in provincia Kermanshah, la adancimea de opt kilometri, potrivit Stiripesurse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )