Libnet.ro
UNICEF

16:45

CUTREMUR MONDEN! Relatie BOMBA intre Catalin Botezatu si Cristi Borcea! Valentina Pelinel, iN STARE DE SOC

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Relatie BOMBA intre Catalin Botezatu si Cristi Borcea! Valentina Pelinel, iN STARE DE SOC

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in. continuă pe B1

SOC in lumea mondena! Vestea despre Catalin BOTEZATU a fost CONFIRMATA, oficial!

Bomba in televiziune! Catalin Botezatu revine pe micile ecrane! Vestea vine la cateva saptamani dupa ce se zvonea ca starea de sanatate nu-i mai permite sa apara la TV.

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Daca pana acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreti a lui Catalin Botezatu, iata ca designerul a recunoscut ca are, intr-adevar, doi baieti, pe care ii tine ascunsi de ochii lumii i.

Caru cu vedete: Cum a cucerit-o Printul William pe Kate Middleton, in urma cu 16 ani; Catalin Botezatu, experienta unica in Maldive. E pentru prima data cand ma cazez intr-un resort 100% eco

Vila de 14 milioane de dolari unde Meghan Markle si Printul Harry vor petrece Revelionul. Apartine unui oligarh rus. Meghan Markle si Printul Harry au renuntat la. Teri Hatcher, singura la 55 de ani: Oamenii nu ma vor face sa ma simt prost. Exista o diferenta intre a fi singura si a te simti singura, spune actrita care a divortat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )