Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cutremur puternic in Guatemala: Cel putin zece persoane au murit

Adevărul Adevărul,
Cutremur puternic in Guatemala: Cel putin zece persoane au murit

Cel putin zece persoane au murit in urma cutremurului de 7,5 produs miercuri in Guatemala, anunta autoritatile locale, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin zece persoane au murit in urma cutremurului din Guatemala

Cel putin zece persoane au murit in urma cutremurului de 7,5 produs miercuri in Guatemala, anunta autoritatile locale Informatiile furnizate de colegii nostri din teritoriu indica zece morti, a declarat.

Update. Un cutremur de 7,5 grade a zguduit Guatemala. Cel putin 10 oameni au murit

Update 22. 10 - Cel putin zece persoane au murit in urma cutremurului de 7,5 produs miercuri in Guatemala, anunta autoritatile locale, citate de AFP. Informatiile furnizate de colegii nostri din teritoriu.

India: Cel putin 22 de persoane au murit in urma intemperiilor.

Ploile torentiale care au afectat sudul Indiei, la trecerea unui ciclon, miercuri, s-au soldat cu cel putin 22 de morti, iar 60. 000 de sateni au fost nevoiti sa se refugieze, au informat luni autoritati locale, citate de AFP, informeaza Mediafax. Precipitatiile generate de ciclonul Nilam, care a lovit coastele meridionale ale Indiei, au dus la inundarea a sute de sate, fapt ce a constrans locuitorii din zona sa se refugieze, a declarat pentru AFP Karikal Valaven, un oficial al Guvernului .

Cel putin 22 de persoane au murit in urma intemperiilor care au afectat India

Ploile torentiale care au afectat sudul Indiei, la trecerea unui ciclon, miercuri, s-au soldat cu cel putin 22 de morti, iar 60. 000 de sateni au fost nevoiti sa se refugieze, au informat luni autoritati locale, citate de AFP.

Cel putin zece oameni au murit intr-un atentat comis la periferia Damascului

Cel putin zece persoane au murit si alte aproximativ 40 au fost ranite intr-un atentat comis marti dupa-amiaza la periferia de vest a orasului Damasc, relateaza agentia oficiala SANA, citata de AFP.

Atac cu masina-capcana langa o baza militara din Irak: Cel putin 27 de persoane au murit

Cel putin 27 de persoane au murit intr-un atac cu o masina-capcana, la intrarea unei baze militare de langa Bagdad. Mai mult de 40 de persoane au fost ranite in explozia care a avut loc la circa 25 de km.

Cel putin 22 de persoane au murit in urma trecerii ciclonului Nilam, in India

Cel putin 22 de persoane au murit in India, in urma ploilor torentiale care au afectat sudul tarii, transmite AFP. Ciclonul Nilam care a lovit, miercuri, coastele meridionale ale Indiei, a facut 22 de victime, iar.

Siria: Cel putin 50 de morti si raniti in doua atentate.

Cel putin 50 de membri ai fortelor fidele presedintelui sirian Bashar al-Assad au murit, luni dimineata, in explozia unui vehicul-capcana in provincia Hama din centrul tarii, a anuntat Observatorul Sirian al Drepturilor Omului OSDH), preluat de AFP, potrivit Agerpres. Autovehiculul era condus de un sofer kamikaze. Explozia a avut loc in apropierea unei unitati militare, a precizat Rami Abdel Rahman, directorul Observatorului, care se bazeaza pe o vasta retea de militanti si de medici. Un alt .

Cel putin 22 de morti dupa ploile torentiale din India

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata in sud-estul Indiei, din cauza ploilor torentiale provocate de ciclonul Nilam. Ciclonul a lovit India saptamana trecuta si a afectat serios regiunea de coasta.

Merkel: Criza datoriilor din Europa va dura inca cel putin cinci ani

Criza datoriilor din Europa va mai dura inca cel putin cinci ani, a avertizat sambata cancelarul Germaniei, Angela Merkel, transmite AP, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )