Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cutremur in Romania, sambata seara: ce magnitudine a avut, conform INFP

Playtech Playtech,
Cutremur in Romania, sambata seara: ce magnitudine a avut, conform INFP

Un cutremur de magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs sambata seara in Vrancea. UPDATE: Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) transmite, sambata seara, in urma seismului cu magnitudine de 4,1 pe scara Richter inregistrat in zona judetului Vrancea, ca nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube. Un seism [] . continuă pe Playtech

Cutremur in Romania, vineri seara: ce magnitudine a avut, conform INFP

Un cutremur de magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs vineri seara in Vrancea.

Cutremur de 4,2 in Romania, sambata seara

Un cutremur s-a produs sambata seara, in zona Vrancea, avand o magnitudine de 4,1 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Acesta s-a produs la o adancime de.

Cutremur in Romania, duminica seara

Un cutremur s-a produs duminica seara, in zona Vrancea, avand o magnitudine de 4,2grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Acesta s-a produs la o adancime.

In ciuda boicotului, Madonna va canta pe scena Eurovision sambata seara!

In ciuda boicotului cu care Israelul este amenintat de activistii pro-palestinieni, Madonna nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la ideea de a urca sambata seara pe scena Eurovision 2019! Iata aici toate detaliile! .

Acces liber, sambata seara pana dupa miezul noptii, la Muzeul de Arta Vizuala. Se pot vizita si patru ateliere de creatie

Programul de vizitare fara taxa prilejuit de evenimentul european Noaptea Muzeelor este, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati singurul cu acest profil din Romania), intre orele 18,00 si 00,30.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )