Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cutremur pe scena politica. Ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Ce se intampla acum in PSD

Antena3 Antena3,
Cutremur pe scena politica. Ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Ce se intampla acum in PSD

Razboiul dintre Liviu Dragnea si premierii propusi de PSD pare sa nu se mai sfarseasca. Potrivit unor informatii aparute pe surse, la trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai. continuă pe Antena3

Ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Premierul ar refuza sa puna in aplicare programul de guvernare (surse Antena 3)

Surse politice citate de Antena 3 afirma ca, la doar trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea si i-a spus ca nu vrea sa puna in aplicare proiectul de guvernare ad litteram.

Ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Premierul nu raspunde la ordinele din partid

Razboiul dintre Liviu Dragnea si premierii propusi de PSD pare sa nu se mai sfarseasca. Potrivit unor informatii aparute pe surse, la trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai.

Liviu Dragnea, discutii categorice cu Mihai Tudose. Anuntul facut de liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a facut declaratii privind neintelegerile si tensiunile care au aparut deja intre el si premierul Mihai Tudose. Scoaterea la lumina a unor posibile transferuri de profit, daca.

Liviu Dragnea: Nu vom lua masuri care vor face rau

Liviu Dragnea a facut declaratii privind neintelegerile si tensiunile care au aparut deja intre el si premierul Mihai Tudose. Scoaterea la lumina a unor posibile transferuri de profit, daca.

Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat miercuri orice disputa cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, afirmand ca este optimist in ceea ce priveste programul de guvernare dar avertizand ca orice masura va fi aplicata doar in urma unor simulari care sa arate ca nu are efecte negative.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Liviu Dragnea face un pas inapoi: Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate nu se vor aplica daca afecteaza firmele care actioneaza corect. Seful PSD admite ca a avut discutii cu premierul Tudose despre noile taxe si impozite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca doua propuneri din programul de guvernare care au starnit critici - impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate - nu vor fi aplicate daca vor afecta firmele care actioneaza corect sau daca efectele pozitive asteptate nu se concretizeaza. Liviu Dragnea a confirmat ca a avut o discutie foarte aplicata cu premierul Tudose si ieri, si aseara, la receptia oferita de Ambasada SUA, si ulterior, timp de doua ore. Declaratiile lui Dragnea vin pe fondul informatiilor ca intre el si premier au aparut deja contradictii serioase pe marginea programului de guvernare.

Liviu Dragnea pleaca din tara, in pline discutii cu premierul Tudose pe tema programului de guvernare

Liviu Dragnea merge saptamana viitoare intr-o vizita in Israel. Potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, Dragnea va efectua o vizita in Israel.

Sorin Grindeanu, despre motiunea de cenzura: Poate vrea Liviu Dragnea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris miercuri, pe Facebook, ca preocuparea lui Liviu Dragnea nu ar trebui sa fie statul pe scari la motiunile impotriva propriului guvern, pentru a verifica votul parlamentarilor, motiv pentru care poate ar trebui ca liderul social-democratilor sa intrebe daca in Brazila votul este la vedere, ironizand afirmatiile anterioare ale sefului PSD pe tema anchetei Rise Project.

Sorin Grindeanu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Este inadmisibil sa iti ameninti proprii parlamentari si sa-i obligi sa arate votul

Fostul premier Sorin Grindeanu sustine ca este inadmisibil ca parlamentarii sa fie supravegheati in timpul votului, amenintati sau obligati sa voteze la vedere. Vad ca Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )