Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, despre informatiile pe surse privind disputele cu Liviu Dragnea: O sa ne certam ca sa va validam stirea

Premierul Mihai Tudose a negat miercuri orice disputa cu seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, afirmand ca este optimist in ceea ce priveste programul de guvernare dar avertizand ca orice masura va fi aplicata doar in urma unor simulari care sa arate ca nu are efecte negative. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Mihai Tudose despre trecerea Soselei de Centura la Primaria Capitalei: Nu este important cine o are, important este sa o avem cu totii, sa fie

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in urma intalnirii cu primarul general, Gabriela Firea, ca va face o analiza pentru a vedea daca este mai bine ca soseaua de centura sa ramana la Ministerul Transporturilor sau sa vina la Primaria Capitalei.

Mihai Tudose, despre achizitionarea unei aeronave: Eu imi doresc sa avem una pe care sa scrie Romania

Decizia in privinta achizitionarii unei aeronave oficiale nu a fost luata, a declarat miercuri premierul Mihai Tudose. Nu am luat o decizie despre achizitionarea unei aeronave.

Ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Premierul ar refuza sa puna in aplicare programul de guvernare (surse Antena 3)

Surse politice citate de Antena 3 afirma ca, la doar trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea si i-a spus ca nu vrea sa puna in aplicare proiectul de guvernare ad litteram.

Radu Banciu: Mihai Tudose este incredibila gafa a lui Dragnea si Iohannis(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre premierul Mihai Tudose, pe care l-a calificat drept gafa incredibila comisa de Liviu Dragnea si Klaus.

Premierul Tudose, despre SCANDALUL cu Dragnea: Daca trebuie, ne certam...

Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca nici Mihai Tudose nu ar prinde multe zile pe la Palatul Victoria din cauza disensiunilor cu Liviu Dragnea, premierul a negat existenta unui conflict cu seful de.

Surse: Seful Executivului, Mihai Tudose, a dat in lucru rezolvarea problemei unui avion pentru oficialii Romaniei

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, sustine ca statul roman are nevoie de un avion oficial si a dat in lucru rezolvarea acestei probleme, au declarat, luni, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Surse: Premierul Mihai Tudose va efectua o vizita la sediul ANAF, fiind nemultumit de activitatea de colectare a institutiei

Prim-ministrul Mihai Tudose va efectua o vizita la Agentia Nationala de Administrare Fiscala si a trasat sarcini concrete conducerii institutiei, au declarat surse guvernamentale.

CONFLICTUL DRAGNEA-TUDOSE IA AMPLOARE! Surse: Premierul vrea CAPUL sefului ANAF, prieten cu Dragnea si actionarii Tel Drum

Mihai Tudose ar putea avea un mandat mai scurt decat se asteapta. La doar 6 zile de la investirea Guvernului, premierul ar fi intrat deja in conflictul cu seful Dragnea. Premierul Tudose i-ar fi s.

Doi fosti ministri au fost numiti consilieri onorifici ai primului-ministru Mihai Tudose

Serban-Constantin Valeca si Eugen-Orlando Teodorovici au fost desemnati consilieri onorifici ai premierului Mihai Tudose, posturile fiind neremunerate, transmit surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )