Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cutremur in Vrancea de Ziua nationala: Seismul, de 4,8 pe scara Richter, s-a resimtit si la Bucuresti

B1 B1,
Cutremur in Vrancea de Ziua nationala: Seismul, de 4,8 pe scara Richter, s-a resimtit si la Bucuresti

Romania a fost zguduita de Ziua nationala de un nou seism in zona Vrancea. Cutremurul a avut magnitudinea de 4,8 pe scara Richter si a avut loc pe 1 decembrie, la ora 22:52. Seismul a fost localizat la o adancime. continuă pe B1

VIDEO. Cum a sarbatorit Republica Moldova Ziua Nationala a Romaniei.

1 decembrie nu este doar Ziua Nationala a Romaniei, ci, asa cum s-a hotarat in urma cu trei ani la initiativa Forului Democrat al Romanilor din Moldova, este si Ziua Nationala a Romanilor de Pretutindeni. Iar printre romanii de pretutindeni care au sarbatorit sambata se numara si cei din Republica Moldova, potrivit site-ului basarabean Unimedia. md. In Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, incepand cu ora 12:30, a fost desfasurat cel mai lung tricolor romanesc. Citeste si 1 DECEMBRIE - .

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI: Scandari pentru unirea Basarabiei cu Romania si anti-Rosia ...

Aproximativ 2. 000 de persoane participa, sambata, la Alba Iulia, la manifestarile de Ziua Nationala, intre care si sute de tineri, unii care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania, iar altii impotriva proiectului de la Rosia Montana si pentru salvarea mineritului din Apuseni, potrivit Mediafax. Manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput, sambata dimineata, in centrul municipiului, unde Prefectura Alba a organizat un ceremonial de depunere de coroane .

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

Clujul, la inaltime de Ziua Nationala.

Ziua de 1 Decembrie a fost sarbatorita cu mai mult fast decat in anii trecuti la Cluj-Napoca. Chiar daca prima zi de iarna a fost marcata de ploaie, cateva sute de clujeni au tinut neaparat sa deschida manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei prin vizionarea unei parade militare de mari proportii chiar si pentru capitala Ardealului. Peste 150 de militari au fost insotiti in defilarea lor de o serie de masini de lupta, transportoare cu aruncator de grenade, TAB-uri, tunuri antiaeriene sau .

Cum au petrecut romanii de Ziua Nationala: BATAIE pe fasole, carnati si tuica fiarta ...

Ziua Nationala a Romaniei nu se sarbatoreste numai cu onoruri militare, ci si cu sarmale, fasole sau tuica fiarta, potrivit B1 TV. Nu mai putin de 67. 000 de sarmale gratuite i-au asteptat pe locuitorii Sectorului 2, de 1 Decembrie. Primarul Sectorului 2 ii invita la ospat pe cetateni, pentru al doisprezecelea an consecutiv , in 8 corturi amplasate in mai multe zone din sector. Si nu numai bucurestenii au stat la coada pentru mancare, de 1 Decembrie. La fel s-a intamplat si la Slobozia, .

Ziua Nationala, sarbatorita prin parade militare si concerte in aer liber in principalele orase din tara

In tara, manifestarile si paradele militare de Ziua Nationala au strans mii de curiosi. Oameni au venit in numar mare sa vada echipamentele militare, elicopterele, avioanele, dar si transportoarele.

VIDEO.Traian Basescu, mesaj de Ziua Nationala: Nu va uitati la cat de MICI sunt ...

Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, un mesaj video in care le-a atras atentia ca nu trebuie sa se uite la cat de mici sunt politicienii pentru ca ei alearga dupa voturi. Romanii, insa, a continuat seful statului, trebuie sa alerge pentru tara lor. Incep prin a va spune La multi ani! tuturor romanilor, fie ca sunteti acasa, Romania, sau in afara frontierelor. Acum 94 de ani, romanii au vrut sa se faca Romania Mare. Acesta a fost mesajul lor la alba .

Basescu va participa la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, si alte oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe azi, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Reactia lui Traian Basescu dupa huiduielile de Ziua Nationala: A fost o parada frumoasa.

Presedintele Traian Basescu a plecat, sambata, de la parada militara de Ziua Nationala, dupa ce a declarat ca aceasta manifestare a fost frumoasa si dupa ce din multimea adunata la Arcul de Trimuf s-au auzit din nou strigate de protest ca Jos Basescu! Huo! si fluieraturi, potrivit Mediafax. Da. A fost frumoasa parada, a comentat presedintele Basescu, intrebat de jurnalisti, dupa incheierea defilarii de la Arcul de Triumf. Inainte de a plecat presedintele s-a salutat cu primarul general .

VIDEO FOTOGALERIE Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, dar si ale oficialitati ale statului roman au participat sambata la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Triumf. Este pentru prima data in ultimii ani cand la parada de la Arcul de Triumf asista atat presedintele, cat premierul si seful Senatului. Presedintele Traian Basescu a fost primit cu proteste la parada, un grup de cateva zeci de persoane huiduindu-l pe seful statului atat la sosirea, cat si la plecarea de la eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )