Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cutremurul de 6,9 pe scara Richter din Mexic si Guatemala s-a soldat cu cel putin trei morti

Adevărul Adevărul,
Cutremurul de 6,9 pe scara Richter din Mexic si Guatemala s-a soldat cu cel putin trei morti

Cel putin trei persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte aproximativ 40 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a afectat regiunea, potrivit autoritatilor celor doua tari, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Un nou cutremur de 3,1 pe scara Richter s-a produs marti dimineata in Vrancea

Un cutremur de 3,1 pe scara Richter s-a produs, marti, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea. Seismul s-a produs la ora 6.

Cutremur de 3 grade pe scara Richter in judetul Buzau

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs in aceasta dimineata, la ora 4:22, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur de 3,2 grade pe scara Richter in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter a avut loc in aceasta dimineata, la ora locala 2:11, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

Bursa din Mexic a inchis in scadere

Bursa din Mexic a inchis sedinta de tranzactionare de vineri in scadere.

Cel putin trei morti, in urma cutremurului de ieri din Mexic

Cel putin trei persoane, printre care un nou-nascut, au murit, iar alte aproximativ 40 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9.

Cel putin doi morti si zeci de raniti, in urma cutremurului din Mexic

Cel putin doua persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte 25 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a afectat.

CUTREMUR de 7,1 pe Richter in Mexic

Cutremur de 7,1 pe Richter in Mexic. Seismul s-a produs la o adancime de 76 de km. Nu este cunoscut deocamdata numarul victimelor. Stire in curs de actualizare.

Cel putin trei morti si peste 40 de raniti, in urma seismului din Mexic

In statul Chiapas, din sudul Mexicului, unde a fost localizat epicentrul cutremurului, au fost inregistrati doi morti, precum si patru persoane ranite usor, a declarat pentru agentia franceza de presa Jose Manuel Aragon, purtator de cuvant al serviciului de protectie civila local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3578 seconds )