Libnet.ro
UNICEF

18:46

Dacia a intrat si pe piata din Israel, a 44-a pentru marca romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Dacia a intrat si pe piata din Israel, a 44-a pentru marca romaneasca

Dacia a intrat oficial pe piata din Israel, miercuri, 7 ianuarie 2015, cu un prim punct de vanzare deschis in Tel Aviv. Israelienii vor putea cumpara modele Duster, Sandero Stepway, Lodgy si Dokker sub numele Dacia. Celelalte modele ale marcii si versiunile lor derivate nu vor fi disponibile, deocamdata, in Israel. continuă pe Hotnews

Dacia s-a lansat pe piata din Israel

Dacia a deschis astazi primul sau centru de vanzari la Tel Aviv, in Israel, tara fiind a 44-a piata pe care marca detinuta de grupul francez Renault este prezenta.

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului.

(p) Premiera pe piata din Romania 150; pachetele de solutii de filtrare La Fantana si espressor de cafea Lavazza pentru acasa

La Fantana, liderul pietei de imbuteliere a apei in sistem watercooler si purificator si furnizor de aprovizionare cu apa si cafea, ofera in premiera pe piata pachete compuse din solutii de filtrare si espressoare de cafea, pentru acasa.

FIA a scos un Mare Premiu din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Federatia Internationala de Automobilism a decis scoaterea unui Mare Premiu din calendarul Formulei 1 anuntat pentru sezonul 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )