Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, catre reprezentantii romanilor din Germania: imi voi pastra independenta politica si nu voi candida la alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, catre reprezentantii romanilor din Germania: imi voi pastra independenta politica si nu voi candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, joi, decizia sa de a nu candida la alegerile parlamentare de anul acesta, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii diasporei romanesti din Germania tinuta cu ocazia vizitei sale la Berlin, relateaza HotNews. continuă pe Adevărul

UPDATE Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax. Ora 13:34 Dacian Ciolos a ajuns la sediul Cancelariei Federale unde a fost primit de cancelarul Merkel.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos, dupa discutiile cu Angela Merkel: Germania este un partener strategic important pentru Romania

Situatia imigrantilor, aderarea Romaniei la Schengen, colaborarea in cadrul UE, relatiile economice si prioritatile Guvernului Romaniei au fost principalele teme de discutie pe care premierul roman, Dacian Ciolos, si cancelarul german, Angela Merkel.

Cele 8 variante de transport catre Berlin pe care i le propune Mihai Gadea lui Dacian Ciolos

Mihai Gadea a lansat o provocare inedita, miercuri seara, la Sinteza zilei. Atat invitatii cat si spectatorii din studio au trebuit sa voteze cea mai potrivita varianta de transport pentru ca premierul Dacian.

Dacian Ciolos, despre alegerile din 2016: imi pastrez independenta

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis, joi seara, reprezentantilor diasporei romanesti din Germania ca isi va pastra independenta politica pana la finalul mandatului de prim ministru si ca nu va candida la alegerile din 2016.

Dacian Ciolos: Am decis sa imi pastrez independenta politica si sa nu candidez la alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis, joi seara, reprezentantilor diasporei romanesti din Germania ca isi va pastra independenta politica pana la finalul mandatului de prim ministru si ca nu va candida la alegerile din 2016, informeaza Agerpres.

Ce le-a spus Dacian Ciolos romanilor din Berlin despre votul prin corespondenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la intalnirea cu diaspora romaneasca din Germania, ca Guvernul doreste ca alegerile din toamna sa fie un exemplu de buna organizare, in conditiile in care se.

Dacian Ciolos, vizita oficiala la Berlin. Ce va discuta premierul cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE.

Dacian Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, astazi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda.

Dacian Ciolos, despre alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis, joi seara, reprezentantilor diasporei romanesti din Germania ca isi va pastra independenta politica pana la finalul mandatului de prim ministru si ca nu va candida la alegerile din 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )