Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce le-a spus Dacian Ciolos romanilor din Berlin despre votul prin corespondenta

Antena3 Antena3,
Ce le-a spus Dacian Ciolos romanilor din Berlin despre votul prin corespondenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la intalnirea cu diaspora romaneasca din Germania, ca Guvernul doreste ca alegerile din toamna sa fie un exemplu de buna organizare, in conditiile in care se. continuă pe Antena3

Premierul Dacian Ciolos se va intalni, joi, la Berlin, cu cancelarul german Angela Merkel

Premierul Dacian Ciolos va efectua, joi, o vizita oficiala la Berlin unde va avea intalniri cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cu parlamentari germani, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, noteaza Mediafax.

Dacian Ciolos, vizita oficiala la Berlin. Ce va discuta premierul cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE.

Dacian Ciolos, catre reprezentantii romanilor din Germania: imi voi pastra independenta politica si nu voi candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, joi, decizia sa de a nu candida la alegerile parlamentare de anul acesta, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii diasporei romanesti din Germania tinuta cu ocazia vizitei sale la Berlin, relateaza HotNews.

Intalnire Angela Merkel - Dacian Ciolos la Berlin. Merkel: Romania e un partener extrem de important pentru noi in UE, in NATO. / Ciolos: Romania indeplineste criteriile pentru aderarea la Schengen

Cancelarul german Angela Merkel si premierul Dacian Ciolos, aflat in vizita oficiala la Berlin, au sustinut, joi dupa-amiaza, o conferinta de presa comuna. Cancelarul german a subliniat faptul ca Romania e un partener extrem de important pentru noi in UE, in NATO. ) Avem relatii economice foarte bune cu Romania, suntem al treilea mare investitor. De asemenea, Angela Merkel a anuntat ca a discutat cu Dacian Ciolos despre securitatea granitelor externe ale UE astfel incat statele europene sa isi imparta egal responsabilitatile. Dacian Ciolos si-a exprimat speranta ca perioada urmatoare va aduce aderarea Romaniei la Schengen, dupa progresele tehnice si eforturile de combatere a coruptiei, iar Angela Merkel a afirmat ca Cred ca proiectul Schengen e de actualitate, de foarte mare actualitate. Trebuie sa rezolvam problema migratiei ilegale.

Dacian Ciolos, la Berlin cu un avion privat. Calatoria costa peste 23.000 de euro

Premierul Dacian Ciolos pleaca maine la Berlin, pentru o intalnire cu Angela Merkel, la bordul unui avion privat. Este vorba despre o cursa privata Air Tiriac, care va costa 23. 500 de euro. Vom reveni cu.

UPDATE Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax. Ora 13:34 Dacian Ciolos a ajuns la sediul Cancelariei Federale unde a fost primit de cancelarul Merkel.

Ce promisiune i-a facut Dacian Ciolos cancelarului german Angela Merkel

Dacian Ciolos a transmis un mesaj dupa intalnirea pe care a avut-o cu Angela Merkel la Berlin. intalnire foarte buna cu doamna Cancelar Merkel. Deschiderea pe care am gasit-o aici este cea mai buna dovada ca.

LIVE TEXT Conferinta de presa comuna Angela Merkel - Dacian Ciolos. Merkel: Romania e un partener extrem de important pentru noi in UE, in NATO

Cancelarul german Angela Merkel si premierul Dacian Ciolos, aflat joi in vizita oficiala la Berlin, sustin, la aceasta ora, o conferinta de presa comuna. Vezi LIVE TEXT in articol cele mai importante declaratii.

Dacian Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, astazi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )