Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dacian Ciolos, vizita oficiala la Berlin. Ce va discuta premierul cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, vizita oficiala la Berlin. Ce va discuta premierul cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE. continuă pe Adevărul

UPDATE Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax. Ora 13:34 Dacian Ciolos a ajuns la sediul Cancelariei Federale unde a fost primit de cancelarul Merkel.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania. Premierul va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, joi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeana, inclusiv migratia si politica externa a UE, informeaza Mediafax.

Ce le-a spus Dacian Ciolos romanilor din Berlin despre votul prin corespondenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la intalnirea cu diaspora romaneasca din Germania, ca Guvernul doreste ca alegerile din toamna sa fie un exemplu de buna organizare, in conditiile in care se.

Premierul Dacian Ciolos se va intalni, joi, la Berlin, cu cancelarul german Angela Merkel

Premierul Dacian Ciolos va efectua, joi, o vizita oficiala la Berlin unde va avea intalniri cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cu parlamentari germani, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, noteaza Mediafax.

Imagini inedite. Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita din Dambovita

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de.

Premierul DacianCiolosse va intalni, joi, la Berlin, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Premierul DacianCiolosva efectua, joi, o vizita oficiala la Berlin unde va avea intalniri cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cu parlamentari germani, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

LIVE TEXT Conferinta de presa comuna Angela Merkel - Dacian Ciolos. Merkel: Romania e un partener extrem de important pentru noi in UE, in NATO

Cancelarul german Angela Merkel si premierul Dacian Ciolos, aflat joi in vizita oficiala la Berlin, sustin, la aceasta ora, o conferinta de presa comuna. Vezi LIVE TEXT in articol cele mai importante declaratii.

Dacian Ciolos va discuta cu Angela Merkel despre relatiile economice, migratie si politica externa a UE

Premierul Dacian Ciolos se afla, astazi, intr-o vizita oficiala la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, intrevederile aflate pe agenda vizand intarirea relatiilor bilaterale cu Germania si stabilirea obiectivelor comune pe agenda.

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita unde copiii beneficiaza de tichete sociale

Premierul Dacian Ciolos, insotit ministrul muncii, Ana Costea, si de ministrul educatiei, Adrian Curaj, au vizitat, marti, o gradinita din judetul Dambovita, unde mai multi copii beneficiaza de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG), initiat in 2010 de Asociatia OvidiuRo, in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Dacian Ciolos, despre alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis, joi seara, reprezentantilor diasporei romanesti din Germania ca isi va pastra independenta politica pana la finalul mandatului de prim ministru si ca nu va candida la alegerile din 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )