Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dacian Ciolos, despre sarcina acestui guvern: Vom mentine fara echivoc reperele existente ale politicii europene

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, despre sarcina acestui guvern: Vom mentine fara echivoc reperele existente ale politicii europene

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat marti, in fata celor doua Camere ale Parlamentului, ca noul guvern se va baza pe transparenta in actul decizional, responsabilitate si deschidere catre dialog. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre retragerea Cristinei Guseth de pe lista cu ministri

Premierul desemnat si votat de Parlament, Dacian Ciolos, a declarat, marti, ca s-a consultat cu Cristina Guseth, inainte de a o retrage de pe lista ministrilor propusi pentru Cabinetul sau si a explicat ca a dorit ca Guvern sau sa inceapa cu o legitimitate clara.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

GuvernulTAU |Dacian Ciolos vrea o platforma online in care societatea sa discute cu Guvernul

Noul guvern desemnat de premierul Dacian Ciolos vrea sa creeze o platforma online prin care societatea sa discute cu Guvernul. Initiativa face parte dintr-o lista de prioritati parte din programul de guvernare al noului guvern.

Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu liderii liberali: Am primit asigurarea ca PNL va sustine acest Guvern. Nu mi-au fost impuse nume de ministri

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, la sediul PNL, ca a primit asigurari ca liberalii vor sustine echipa sa guvernamentala, atat pentru momentul investirii, cat si pe proiectele pe care le va propune in viitor.

Dacian Ciolos, dupa ce Liviu Dragnea i-a urat bun venit in cadrul PSD la sedinta de duminica a social-democratilor: E periculos ce ziceti

Liderul social-democrat Liviu Dragnea i-a urat lui Dacian Ciolos, duminica, in deschiderea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, bun venit in cadrul PSD, dandu-i apoi cuvantul premierului desemnat, la reuniune. Dacian Ciolos i-a raspuns lui Dragnea: E periculos ce ziceti. Nu, eu ma simt binevenit in mijlocul dumneavoastra, in calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fara sprijin politic apriori, dar sper sa putem obtine sprijinul politic atat prin modul in care am structurat echipa guvernamentala, cat si prin ceea ce urmarim sa facem, potrivit Agerpres.

Votul in Parlament pentru guvernul lui Dacian Ciolos, amanat pentru ora 12.30

Cele doua Camere ale Parlamentului urmeaza sa se reuneasca marti, la ora 12. 30, pentru a vota ministrii cabinetului Dacian Ciolos. Initial, votul era programat sa inceapa la ora 10. Pana atunci, mai sunt de audiat in comisii doi ministri propusi sa faca parte din noul guvern.

Dacian Ciolos, primele declaratii dupa anuntarea listei noilor ministri: Nu este intentia mea sa vin si sa rad tot si sa pun altceva in loc

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, dupa anuntarea listei de ministri din noul Guvern, ca Inainte de a intra prea mult in detalii, vreau sa va spun ca nu este intentia mea de a veni pentru a rade tot si a pune altceva in loc. Astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare rationala si eficienta in actul de guvernare. Cu ceea ce a fost bun o sa continuam, unde e nevoie de mai multa eficienta in viitor o sa schimbam. Ciolos a promis si o dechidere a activitatii guvernamentale catre o consultare eficienta cu restul societatii.

Noul Guvern. Cine este Adrian Curaj, propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul Educatiei

Adrian Curaj este propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul Educatiei. Membrii Guvernului propus de Ciolos vor fi audiati luni in cadrul Parlamentului, urmand ca marti paralamentarii sa voteze investirea lor in functie.

Lista Guvernului Dacian Ciolos este gata: va fi prezentata astazi

Lista noului guvern va fi prezentata probabil in aceasta dupa-amiaza a declarat premierul desemnat Dacian Ciolos adaugand ca actuala situatie politica din Romania a fost unul dintre subiectele discutiilor cu presedintii CE si ai Consiliului European.

Primele declaratii ale lui Ciolos dupa investirea noului Guvern

Dacian Ciolos a declarat, marti, dupa ce Cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului, ca spera ca noul Guvern sa fi dobandit increderea Parlamentului nu doar intr-un mod formal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )