Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dacian Ciolos a eliberat din functie trei oameni importanti din Guvernul Ponta. Pe cine a pus in locul lor

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos a eliberat din functie trei oameni importanti din Guvernul Ponta. Pe cine a pus in locul lor

Premierul Dacian Ciolos i-a numit in functiile de secretari de stat in Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor pe Viorel Traian Lascu, Corina Lupu si Erika Stanciu. Deciziile premierului au fost publicate in. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si obiceiul de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european. Am vrea ca achizitiile publice sa fie mult mai simple, mai clare si mai transparente. Legislatia nationala se aliniaza la o directiva europeana care prevede niste principii legate de achizitiile publice si am constatat ca noi avem obiceiul sa mai tot adaugam la ceea ce e obligatoriu din punct de vedere european, pentru ca vorbim de fonduri europene. Sigur, aveam o legislatie nationala si aliniam tot timpul legislatia europeana la legislatia nationala in sensul ca mai adaugam niste lucruri, a spus Ciolos, intr-o emisiune la Europa FM.

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene: Cand Dacian Ciolos iti cere ceva, nu refuzi

Cristian Ghinea a anuntat, luni, pe Facebook, ca va fi consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului, dupa ce a acceptat propunerea facuta de premierul Dacian Ciolos.

VIDEO Premierul Dacian Ciolos, invitat la Unde.tv

Premierul Dacian Ciolos este invitat joi la Unde. tv, intr-o emisiune moderata de Robert Turcescu.

Dacian Ciolos: proiectul de buget pe 2016 include si cresterile salariale, si masurile Guvernului Ponta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca proiectul de buget pe care il elaboreaza Cabinetul sau contine si masurile adoptate de Parlament privind cresterile salariale, dar si masurile economice ale fostului Guvern, desi vor exista rearanjari pentru domenii precum investitiile si educatia.

Dacian Ciolos: Guvernul va adopta bugetul saptamana viitoare

Bugetul va fi adoptat in sedinta de guvern de saptamana viitoare, a anuntat miercuri premierul Dacian Ciolos, care a precizat ca ministrul Finantelor va prezenta joi, dupa sedinta Cabinetului, cateva principii pe baza carora va fi structurat bugetul.

Premierul Dacian Ciolos participa la sedinta solemna de la Senat

Premierul Dacian Ciolos participa miercuri, la ora 16,00, la sedinta solemna organizata de Senat cu prilejul zilei de 1 Decembrie, anunta Biroul de presa al Guvernului.

Dacian Ciolos va participa la sedinta solemna din Senat, organizata cu prilejul Zilei Nationale

Premierul Dacian Ciolos va participa, incepand cu ora 16. 00, la sedinta solemna organizata de Senatul Romaniei cu prilejul zilei de 1 Decembrie, anunta Guvernul. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, la Romania TV, ca Senatul va organiza, miercuri, o sedinta solemna cu ocazia zile de 1 decembrie, la care au fost invitati sa participe presedintele Klaus Iohannis, fosti presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos: Legislatia achizitiilor publice trebuie sa aiba ca scop eficienta, nu sa convina unora

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului fondurilor europene, Aura Raducu, sa propuna masuri de simplificare a procedurilor achizitiilor publice asa incat legislatia sa fie clara si transparenta, iar proiectele sa fie alese pe baza eficientei, si.

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si 'obiceiul' de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )