Libnet.ro
UNICEF

10:01

Dacian Ciolos: Masurile adoptate impotriva taierii ilegale din paduri au inceput sa dea roade

B1 B1,
Dacian Ciolos: Masurile adoptate impotriva taierii ilegale din paduri au inceput sa dea roade

Premierul Dacian Ciolos afirna ca au inceput sa apara roadele masurilor luate de Guvern impotriva taierilor ilegale de paduri. intr-un mesaj postat pe Facebook, prim-ministrul. continuă pe B1

Ciolos: Masurile luate impotriva taierilor ilegale de paduri au inceput sa dea roade

Premierul Dacian Ciolos afirma ca instrumentele introduse de Guvern in ultimul an impotriva taierilor ilegale din paduri au inceput sa dea roade, iar de aici inainte depinde de vointa oamenilor si a viitorului guvern sa le foloseasca in interesul tarii, potrivit Agerpres.

Ciolos: Inspectorul Padurii.ro, o forma de transparentizare a tuturor taierilor de masa lemnoasa. Masurile adoptate in acest an impotriva taierii ilegale din paduri au inceput sa dea roade

Inspectorul Padurii. ro arata orice taiere ilegala si genereaza automat o alerta catre cei care trebuie sa intervin, dar este si o forma de transparentizare a tuturor taierilor de masa lemnoasa din Romania pentru publicul larg, spune premierul Dacian Ciolos. Cu ajutorul acestei aplicatii, oricine poate vedea, pe harta,cine taie, unde taie, cat taie, cu acordul cui, de unde incarca marfa, plus posibilele taieri ilegale, scrie seful Guvernului intr-o postare pe Facebook.

Daca vom ajunge in situatia in care sa propunem un premier, PRIMA OPTIUNE ramane Dacian CIOLOS. Raluca Turcan, despre discutiile PNL-Iohannis (VIDEO)

Raluca Turcan, presedintele interimat al PNL, a facut declaratii dupa consultarile cu Iohannis. Aceasta a declarat ca PNL nu a venit cu o propunere de premier, dar Dacian Ciolos ramane varianta.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )