Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dacian Ciolos a rabufnit: atac direct la adresa parlamentarilor

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos a rabufnit: atac direct la adresa parlamentarilor

Premierul Dacian Ciolos a explodat si a lansat un atac direct la adresa Parlamentului, dupa ce alesii au adoptat legea privind cresterea indemnizatiilor pentru mame. Premierul Dacian Ciolos a spus ca. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Pentru stimularea cresterii natalitatii trebuie sa mergem dincolo de indemnizatii. Sper ca Parlamentul sa-si aduca aminte de acest subiect si dupa trecerea campaniei electorale

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari ca se vor cauta solutii pentru indemnizatiile mamelor. Seful Guvernului a precizat insa ca spera ca parlamentarii sa isi aminteasca de masurile destinate.

Dacian Ciolos acuza Parlamentul de decizii electorale: Vom cauta solutii pentru indemnizatia mamelor

Premierul Dacian Ciolos a spus ca Guvernul va cauta solutii pentru indemnizatiile mamelor, precizand insa ca pentru cresterea natalitatii, argument invocat de parlamentari in promovarea legii, este nevoie de alte masuri si ca spera ca alesii isi vor.

Dacian Ciolos acuza Parlamentul de decizii electorale: Vom cauta solutii pentru indemnizatia mamelor

Premierul Dacian Ciolos a spus ca Guvernul va cauta solutii pentru indemnizatiile mamelor, precizand insa ca pentru cresterea natalitatii, argument invocat de parlamentari in promovarea legii, este nevoie de alte masuri si ca spera ca alesii isi vor aminti de acest subiect si dupa alegeri.

Noi numiri facute de premierul Dacian Ciolos

Prim-ministrul Dacian Ciolos a numit noi prefecti in judetele Caras-Severin, Maramures, Mehedinti si Prahova, potrivit mediafax. ro. Guvernul i-a numit pe Florenta Maria Albu prefect al judetului.

REVISTA PRESEI. A mintit Dacian Ciolos? SRI il contrazice oficial pe premier

Ziarele de marti scriu despre cazul Sebastian Ghita, declaratiile premierului Ciolos privind cartelele PrePay, dar si despre esecul Simonei Halep la turneul ATP de la Miami.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )