Libnet.ro
UNICEF

16:31

Daimler analizeaza piata din Rusia pentru a produce modele Mercedes

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daimler analizeaza piata din Rusia pentru a produce modele Mercedes

Daimler analizeaza piata rusa pentru a produce automobile Mercedes, in cadrul unui plan de crestere a capacitatii de productie la nivel mondial si de asamblare a mai multor vehicule aproape de pietele unde acestea sunt cumparate, transmite Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Baumax analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive: Cele mai mari pierderi, inregistrate in Romania

Baumax, retailerul austraiac de bricolaj, analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive, relateaza Novinite. Fodatorul Baumax, Karl-Heinz Essl, a anuntat anterior ca va scoate la licitatie.

Liderul opozitiei din Rusia, Eduard Limonov, a fost arestat

Liderul opozitiei din Rusia, Eduard Limonov, a fost saltat de politisti in timpul unui protest neautorizat. Alaturi de Limonov, alti zece activisti ce fac parte din miscarea Strategia 31 au fost retinuti,.

Dan Petrescu pe podiumul din Rusia

Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a urcat pe treapta a treia a podiumului din campionatului Rusiei dupa victoria de duminica cu Tom Tomsk.

Romania, prima piata din Europa in care Vodafone introduce M-Pesa, serviciu de transfer de bani si plati cu orice telefon mobil care nu necesita un cont bancar si internet

Vodafone a lansat luni un serviciu de transfer de bani si plati, numit M-Pesa, prin care clientii operatorului pot trimite si primi bani sau face plati cu orice tip de telefon mobil, fara a avea nevoie de un cont bancar sau o conexiune de internet. Serviciul se activeaza gratuit si nu are costuri lunare asociate. Singurele operatiuni tarifate sunt depunerile si retragerile de bani, iar taxele sunt fixe, in functie de suma. Astfel, clientii platesc intre 1 si 3 lei, in functie de suma, pentru trimiterea de bani instant catre alt utilizator inregistrat M-Pesa. La retrageri, se plateste o taxa fixa per tranzactie, intre 2. 5 si 30 de lei, in functie de suma.

FOTO: Pavele din beton pentru aleile gradinii tale. Montare pas cu pas.

Inceputul primaverii e propice pentru lucrarile de reamenajare a gradinii. Acum, cand plantele inca nu si-au inceput ciclul vegetativ, puteti sa faceti lucrari importante de reorganizare a spatiului gradinii. Arhitectura de baza a unui astfel de spatiu este data de alei. Daca sunteti in situatia de a desena sau redesena aleile, una din solutiile pe care le aveti este reprezentata de pavelele din ciment. Acestea au o serie de avantaje cu ar fi: au forme si culori pentru toate gusturile. Au .

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )