Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liderul opozitiei din Rusia, Eduard Limonov, a fost arestat

Antena3 Antena3,
Liderul opozitiei din Rusia, Eduard Limonov, a fost arestat

Liderul opozitiei din Rusia, Eduard Limonov, a fost saltat de politisti in timpul unui protest neautorizat. Alaturi de Limonov, alti zece activisti ce fac parte din miscarea Strategia 31 au fost retinuti,. continuă pe Antena3

Directorul companiei nucleare din Kazahstan a fost arestat pentru deturnare de fonduri

Directorul companiei nucleare din Kazahstan, Kazatomprom, a fost arestat pentru deturnarea a peste 52 de milioane de euro, relateaza inform. kz. Valeri Cevelev a fost plasat in arest preventiv, alaturi de directorul.

ALERTA la Casa Alba! Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa sara gardul

Serviciul de presa al Secret Service a informat ca un barbat a fost arestat dupa ce a escaladat un gard din preajma Casei Albe, transmite AP. Barbatul s-a catarat pe gard in cursul dupa-amiezii de ieri si a fos.

Cel mai controversat caz din Marea Britanie. ingerul Mortii a fost arestat. Lucrurile pe care le-a facut sunt iNFIORATOARE

Un infirmier din Manchester este acuzat de uciderea a trei pacienti din spitalul unde lucra si de alte cateva zeci de tentative de otravire. Barbatul, tata a doi copii, este originar din Filipine si s-a stabilit.

Dan Petrescu pe podiumul din Rusia

Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a urcat pe treapta a treia a podiumului din campionatului Rusiei dupa victoria de duminica cu Tom Tomsk.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )