Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dan Perjovschi, despre Lilian Zamfiroiu, noul presedinte ICR: Sa-mi zica cineva un proiect cultural condus de acest om

Adevărul Adevărul,
Dan Perjovschi, despre Lilian Zamfiroiu, noul presedinte ICR: Sa-mi zica cineva un proiect cultural condus de acest om

Artistul Dan Perjovschi a urcat pe pagina sa de Facebook imagini simple, cu text negru pe alb, care transmit mesaje precum: Cat MAE ICR?, RIP ICR, ca urmare a numirii lui Lilian Zamfiroiu in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Revolta sa este manifestata prin numeroase postari in care se intreaba care este activitatea culturala a noului conducator al ICR. continuă pe Adevărul

Cine este Lilian Zamfiroiu, noul presedinte ICR.

Lilian Zamfiroiu, numit, marti, in functia de presedinte al ICR, este doctor in istorie si si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, dupa ce a lucrat ca profesor de limba romana si a cochetat cu presa, de la revista Universitatii Bucuresti, inainte de 1989, pana la RRA si Radio Vacanta, scrie Mediafax. Lilian Zamfiroiu si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, ca director general al Directiei de Comunicare si Diplomatie Publica din Ministerul Afacerilor Externe, iar din 2008, .

Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al ICR

Diplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, ieri, in functia de presedintele al Institutului Cultural Roman ICR), la propunerea PSD.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )