Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dan Sova: Autostrada Bucuresti - Alexandria face parte din coridorul paneuropean IV A. Va costa 400 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova: Autostrada Bucuresti - Alexandria face parte din coridorul paneuropean IV A. Va costa 400 milioane euro

Ministrul Dan Sova a afirmat marti seara, la Realitatea TV, ca autostrada Bucuresti - Alexandria va costa 400 de milioane de euro iar constructia sa se justifica atat prin traficul existent pe acest segment cat si prin faptul ca face parte din coridorul paneuropean IV A. continuă pe Hotnews

Dinu C. Giurescu: Romania, care face parte din UE, se cuvine sa dezvolte relatiile cu China

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit, in cadrul emisiunii QA, despre investitiile Chinei in Romania si despre importanta lor. in momentul de fata, din punct de vedere economic, dar si din punct de.

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

Dan Sova promite autostrazi care vor lega Moldova de Transilvania si centrul tarii: Lucrarile incep in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin.

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian in largul marii

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian, intre care produsele chimice cele mai periculoase, in largul marii, la bordul uneia dintre navele sale, a anuntat sambata Organizatia pentru interzicerea armelor chimice OIAC), potrivit AFP.

Sova: Lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in 2015

Ministrul Dan Sova a anuntat, duminica, la Iasi, ca lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt, care face parte din autostrada ce va lega Moldova de Transilvania, ar putea incepe in 2015, potrivit surselor de presa.

HARTA Strategia de autostrazi pana in 2018: Guvernul vrea mai multe autostrazi mici, printre care si una care sa lege Bucuresti de Alexandria - fieful lui Liviu Dragnea, in loc sa finalizeze coridorul european de la Sibiu la Pitesti

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Parlament, strategia nationala pentru constructia de autostrazi pana in 2018. Unim practic toate regiunile istorice si asiguram iesirile la granitele spre Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat Ponta. Planurile prezentate de premier indica faptul ca prin fondurile europene neambursabile alocate coridoarelor prioritare europene, guvernul opteaza pentru mai multe tronsoane de autostrada in zone precum Craiova - Calafat sau Bucuresti - Alexandria fieful vicepremierului Liviu Dragnea), in loc sa completeze si sa finalizeze coridorul prioritar Sibiu - Pitesti, care ar lega Capitala si orasul-port Constanta de autostrazile din UE.

Dumitru Dragomir, la Rapid? Fostul presedinte LPF ar putea face parte din conducerea clubului giulestean

Dumitru Dragomir a pierdut functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, insa vrea sa ramana in domeniul care l-a consacrat. in acest sens, cel poreclit Corleone a primit o oferta din partea clubului Rapid.

Zeci de persoane retinute in Franta, suspectate ca fac parte din retele de trafic de arme

Jandarmeria franceza a retinut, luni dimineata, 45 de persoane suspectate ca fac parte dintr-o retea internationala de trafic de arme, relateaza Mediafax. Operatiunea s-a desfasurat simultan in regiunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )