Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Alexandru Trestioreanu, a fost dus dupa audieri in arestul Politiei Capitalei

B1 B1,
Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Alexandru Trestioreanu, a fost dus dupa audieri in arestul Politiei Capitalei

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic 'Alexandru Trestioreanu' a fost retinut de procurorii anticoruptie. Aceeasi masura a fost luata si in cazul lui Bogdan. continuă pe B1

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, retinut pentru 24 de ore

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, a fost retinut joi noaptea de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care au.

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic, retinut de DNA

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu '', a fost retinut aseara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care au fost efectuate perchezitii la patru spitale din Capitala privind suspiciuni de coruptie in legatura cu achizitii publice, potrivit unor surse din presa.

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, adus la DNA

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu', a fost adus cu mandat joi la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care au fost.

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, retinut de DNA

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, a fost adus cu mandat joi la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care au fost.

Managerii de la Alexandru Trestioreanu si Bagdasar Arseni au fost arestati preventiv. Dan Strada si Bogdan Paltineanu, acuzati de coruptie si luare de mita

Dan Straja, managerul Institutului Oncologic 'Alexandru Trestioreanu' si Bogdan Paltineanu, managerul Spitalului Bagdasar Arseni au fost arestati preventiv. Decizia a fost luata de.

Managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, la DNA: Dan Nicolae Straja, suspect de fapte de coruptie

Managerul Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu' a fost adus cu mandat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie. Dan Nicolae Straja va fi audiat de procurorii anticoruptie.

Managerul Institutului Oncologic Prof.Dr.Alexandru Treistioreanu a fost retinut de DNA

Managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, Dan Straja, a fost retinut de procurorii DNA joi noaptea. Acesta face obiectul unui dosar in care au fost desfasurate perchezitii la patru spitale din Capitala privind suspiciuni de coruptie in legatura cu achizitii publice.

UPDATE. Managerul Institutului Oncologic din Bucuresti, retinut pentru luare de mita. Unde primea spagile

Managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, Dan Straja, a fost retinut, joi noaptea, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Managerul Institutului Oncologic din Bucuresti, retinut pentru abuz in serviciu

Managerul Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, Dan Straja, a fost retinut, joi noaptea, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de abuz in serviciu.

Managerul Institutului Oncologic si cel al Spitalului Bagdasar Arseni asteapta decizia instantei

Sedinta in care s-a judecat arestarea preventiva a managerul Institutului Oncologic si a celui de la Spitalului Bagdasar Arseni s-a terminat. magistratii TB au ramas in pronuntare in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )