Libnet.ro
UNICEF

17:15

DAN TUDORACHE: Nu am pierdut alegerile, am fost furat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN TUDORACHE: Nu am pierdut alegerile, am fost furat

Presedintele Organizatiei PSD Sector 1, Dan Tudorache, considera ca nu a pierdut alegerile locale, ci ca a fost furat. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Tudorache, despre protestul HoReCa: inchiderea pe neasteptate a industriei a generat o serie de probleme

Dan Tudorache, primaul in exercitiu al Sectorului 1 a comentat pe retelele sociale protestele din seara de miercuri, ale angajatilor din industria HoReCa. Social - democratul este de parere ca inchiderea pe.

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

Dezvaluiri noi in scandalul electoral. Avocatul lui Dan Tudorache spune cine a acoperit camerele de supraveghere in hartie

Noi dezvaluiri in scandalul electoral de la Sectorul 1. Avocatul lui Daniel Tudorache spune ca persoanele care au fost audiate au confirmat faptul ca au fost acoperite camerele de supraveghere defecte de la Biroul electoral al Sectorului 1 cu hartie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )