Libnet.ro
UNICEF

16:16

Dan Voiculescu pierde procesul in care reclama modul de numire al judecatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Voiculescu pierde procesul in care reclama modul de numire al judecatorilor

Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din CSM, care a stabilit ca cei doi judecatori care au solutionat dosarul in care omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare au fost repartizati corect in completul care a dat sentinta definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu a pierdut procesul in care contesta modul prin care au fost desemnati judecatorii care l-au condamnat la 10 ani de inchisoare

Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), care a stabilit ca magistratii care au judecat dosarul ICA, si l-au condamnat la 10 ani de inchisoare, au fost repartizati corect in complet. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

Dosarul ICA: Voiculescu pierde procesul in care se plange de cum au fost numiti judecatorii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din CSM, care a stabilit ca cei doi judecatori care au solutionat dosarul in care omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare au fost repartizati corect in completul care a dat sentinta definitiva, informeaza Mediafax.

Dan Voiculescu a pierdut procesul prin care contesta completul de judecata din dosarul ICA: Decizia nu este definitiva

Dan Voiculescu a pierdut procesul in care a contestat raportul Inspectiei Judiciare din CSM. Curtea de Apel Bucuresti a stabilit joi, ca cei doi judecatori, Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, care au solutionat.

Fostul sef al Bancorex Razvan Temesan pierde procesul in care cerea BCR 4,5 milioane de euro

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins astazi ca nefondat recursul lui Razvan Temesan, fost sef al Bancorex, in procesul in care acesta cerea Bancii Comerciale Romane BCR) peste 4,5 milioane euro, reprezentand drepturile salariale din momentul in care a fost concediat. Decizia instantei este irevocabila.

Reducerea TVA la alimente, masura promovata de Dan Voiculescu inca din 2005

Ideea reducerii TVA la alimente la 9% a fost promovata pentru prima data in 2005, de fondatorul Partidului Conservator, profesorul Dan Voiculescu. Un an mai tarziu, acesta a inaintat Parlamentului un proiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )