Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dan Voiculescu a trecut de la carma Antenelor la Rahova: Care sunt mogulii Romaniei din dosarele DNA

B1 B1,
Dan Voiculescu a trecut de la carma Antenelor la Rahova: Care sunt mogulii Romaniei din dosarele DNA

Jurnalistii de la Wall-Street. ro prezinta uninventaral mogulilor acuzati de coruptie. Adrian Sarbu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu sunt cei mai cunoscuti. Lor li se adauga acum si altii: Dan. continuă pe B1

Dosarul Scandalul de la Antene. Dan Voiculescu ar putea fi dus miercuri la Curtea de Apel Bucuresti

Dan Voiculescu ar putea fi scos din inchisoare si dus la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul Scandalul de la Antene in care mogulul este acuzat de complicitate la santaj.

Zbori din Bucuresti spre Paris sau Barcelona? Care sunt sansele de accident aviatic

Urmatorul zbor pe care il vei lua are sanse de 1 la 4,6 milioane de a se prabusi. Aceste calcule sunt facute de o noua aplicatie iOS, Am I Going Down? , care foloseste big data pentru a calcula cat mai exact care sunt sansele unui avion.

FOTOGALERIE Imaginea trista a spitalelor din Romania. Conditiile insalubre in care sunt tratati pacientii

Mizeria din spitalele romanesti este in continuare un subiect extrem de dezbatut. Cititorii HotNews. ro sunt revoltati de conditiile insalubre in care sunt tratati, iar pozele postate de acestia contureaza foarte bine imaginea trista a spitalelor din Romania. Spitalul judetean din Focsani si sectiile de pediatrie din cadrul Spitalelor Judetene Constanta si Calarasi sunt doar cateva exemple ale mizeriei spitalelelor publice din Romania. Intra in articol pentru a vedea imagini cu mizeria din spitalele romanesti.

Care sunt orasele care vor atrage principalele investitii imobiliare in 2015

Investitorii din sectorul imobiliar au dat semne vizibile de revigorare a interesului manifestat pe piata locala in cursul anului trecut. in acest an, cele mai importante investitii in domeniu vor fi canalizate spre trei mari orase, potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate Europe 2015.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Care sunt faptele de care este acuzata Elena UDREA

Procurorii anticoruptie cer inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a aprobat atribuirea un contract de peste 10 milioane de lei unei firme pentru organizarea evenimentului Gala Bute, fara licitatie si care urma sa fie rambursat din fonduri europene.

Care sunt obiectivele PLR pentru anul 2015

PLR a stabilit in Consiliul National Executiv, care a avut loc in acest weekend, strategia pentru viitoarea sesiune parlamentara si obiectivele pentru anul 2015.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )