Libnet.ro
UNICEF

07:16

Franklin Templeton risca sa piarda miliarde de dolari din cauza expunerii pe Ucraina

B1 B1,
Franklin Templeton risca sa piarda miliarde de dolari din cauza expunerii pe Ucraina

Fondul de investitii specializat pe pietele emergente Franklin Templeton risca sa inregistreze pierderi masive din cauza expunerii pe Ucraina, in contextul revoltelor sociale care ar putea degenera intr-un razboi. continuă pe B1

Banca Centrala a Chinei retrage 8 miliarde dolari din piata monetara

Banca Populara a Chinei BPC) a retras aproape 8 miliarde dolari din piata monetara, in incercarea sa reduca volumul creditului disponibil in cea de a doua economie a lumii, relateaza BBC.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

HP, venituri de 28,2 miliarde dolari si profit de 1,7 miliarde dolari

Compania IT Hewlett-Packard HP), al doilea producator de calculatoare din lume, a raportat o cifra de afaceri de 28,2 miliarde de dolari pentru ultimele trei luni ale anului trecut, in stagnare, si profit net de 1,7 miliarde dolari, mai mare cu 9% decat perioada similara a anului trecut, rezultatele companiei depasind estimarile analistilor de pe Wall Street, datorita cererii din partea marilor companii, potrivit Bloomberg.

Facebook cumpara cu 16 miliarde dolari aplicatia de mesagerie WhatsApp

Facebook a anuntat o achizitie bomba, urmand sa preia, cu 16 miliarde dolari, aplicatia de mesagerie instant WhatsApp. Facebook va plati patru miliarde cash si 12 miliarde dolari in actiuni. Platforma WhatsApp are succes urias, dar suma absolut nebuneasca va fi comentata pe larg zilele urmatoare. Pe langa cele 16 miliarde dolari, fondatorii si angajatii WhatsApp vor primi actiuni in valoare de trei miliarde dolari. WhatsApp are 450 milioane de utilizatori.

King, compania care a creat Candy Crush Saga a avut venituri de aproape doua miliarde dolari anul trecut si se va lista la New York

King, compania care a creat celebrul joc cu bombonele colorate Candy Crush Saga, a depus actele pentru a se lista la bursa de la New York, dezvaluind pentru prima oara veniturile obtinute si numarul de jucatori. Astfel, compania a avut venituri de 1,88 miliarde dolari anul trecut, iar numarul de useri care joaca macar o data pe luna ceva produs de King a depasit 400 de milioane. IPO-ul ar putea valora 500 milioane dolari. King are un birou in Bucuresti si va ajunge la 120 de angajati pe plan local.

Suceava: Traficul pe DN 17, restrictionat pe o banda din cauza caderilor de pietre de pe versanti

Traficul rutier este blocat pe DN 17, pe sensul de mers dinspre Vatra Dornei spre Iacobeni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, circulatia desfasurandu-se alternativ pe cealalta banda, informeaza.

Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza stresului.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat joi seara ca, in afara de presedintele Traian Basescu, nimeni nu i-a cerut demisia, dar se gandeste la aceasta varianta din cauza stresului. Ministrul Muncii a declarat ca a avut discutii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dar si cu premierul Victor Ponta, fara sa i se ceara sa isi dea de demisia. In afara de presedinte, nu mi-a cerut nimeni demisia. Eu am fost astazi si am avut o discutie cu domnul Antonescu, doamna Pocora nu a fost acolo. Au .

O parte dintre sportivii ucraineni parasesc Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor de la Kiev

Aproape jumatate din delegatia sportiva ucraineana va parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor. Sportivii ucraineni prezenti la Soci au dorit sa poarte banderole negre.

Din cauza vitezei, doua persoane au ajuns la spital

Un nou incident rutier grav a avut loc marti dupa-amiaza, cand din cauza vitezei excesive la volan doi maramureseni au ajuns pe paturile de spital. Un tanar, in varsta de 22 de ani, s-a izbit cu masina de un gard, dupa ce a a iesit de pe partea carosabila.

Liga Europa: Dinamo - Valencia, mutat in Cipru din cauza revoltelor ucrainene.

Dinamo Kiev va primi vizita celor de la Valencia pe un teren neutru, la Nicosia, in Cipru. UEFA a luat aceasta decizie din cauza revoltelor din capitala Ucrainei. Dinamo si Valencia se vor intalni joi, de la ora 20. 00, in prima mansa a saisprezecimilor Ligii Europa. Conform presei spaniole jucatorii Valenciei au aflat ca schimba destinatia abia in aeroport, inainte de imbarcare. Mutarea le va fi benefica spaniolilor, obisnuiti cu o clima mediteraneana, in plus terenul fiind unul .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )