Libnet.ro
UNICEF

15:01

Suceava: Traficul pe DN 17, restrictionat pe o banda din cauza caderilor de pietre de pe versanti

B1 B1,
Suceava: Traficul pe DN 17, restrictionat pe o banda din cauza caderilor de pietre de pe versanti

Traficul rutier este blocat pe DN 17, pe sensul de mers dinspre Vatra Dornei spre Iacobeni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, circulatia desfasurandu-se alternativ pe cealalta banda, informeaza. continuă pe B1

Din cauza vitezei, doua persoane au ajuns la spital

Un nou incident rutier grav a avut loc marti dupa-amiaza, cand din cauza vitezei excesive la volan doi maramureseni au ajuns pe paturile de spital. Un tanar, in varsta de 22 de ani, s-a izbit cu masina de un gard, dupa ce a a iesit de pe partea carosabila.

Franklin Templeton risca sa piarda miliarde de dolari din cauza expunerii pe Ucraina

Fondul de investitii specializat pe pietele emergente Franklin Templeton risca sa inregistreze pierderi masive din cauza expunerii pe Ucraina, in contextul revoltelor sociale care ar putea degenera intr-un razboi.

Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza stresului.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat joi seara ca, in afara de presedintele Traian Basescu, nimeni nu i-a cerut demisia, dar se gandeste la aceasta varianta din cauza stresului. Ministrul Muncii a declarat ca a avut discutii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dar si cu premierul Victor Ponta, fara sa i se ceara sa isi dea de demisia. In afara de presedinte, nu mi-a cerut nimeni demisia. Eu am fost astazi si am avut o discutie cu domnul Antonescu, doamna Pocora nu a fost acolo. Au .

O parte dintre sportivii ucraineni parasesc Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor de la Kiev

Aproape jumatate din delegatia sportiva ucraineana va parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor. Sportivii ucraineni prezenti la Soci au dorit sa poarte banderole negre.

Liga Europa: Dinamo - Valencia, mutat in Cipru din cauza revoltelor ucrainene.

Dinamo Kiev va primi vizita celor de la Valencia pe un teren neutru, la Nicosia, in Cipru. UEFA a luat aceasta decizie din cauza revoltelor din capitala Ucrainei. Dinamo si Valencia se vor intalni joi, de la ora 20. 00, in prima mansa a saisprezecimilor Ligii Europa. Conform presei spaniole jucatorii Valenciei au aflat ca schimba destinatia abia in aeroport, inainte de imbarcare. Mutarea le va fi benefica spaniolilor, obisnuiti cu o clima mediteraneana, in plus terenul fiind unul .

Tensiuni intre Germania si Elvetia din cauza secretului bancar.

Acordul dintre Germania si Elvetia privind recuperarea taxelor este mort si ingropat, din cauza perceptiei tot mai raspandite in opinia publica germana ca intelegerea este prea indulgenta fata de evazionisti, au declarat pentru Bloomberg politicieni apropiati coalitiei cancelarului Angela Merkel, anunta Mediafax. Cazurile recente de evaziune fiscala au generat in randul germanilor perceptia ca evaziunea fiscala reprezinta frauda, si nu este ceva banal. O revenire la acordul .

Simona Halep a abandonat in primul tur la Dubai din cauza unor probleme la piciorul drept

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai. Romanca s-a oprit la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu frantuzoaica.

Companiile de telefonie mobila pierd zeci de miliarde din cauza aplicatiilor de mesagerie instant

Operatorii de telefonie mobila au inregistrat anul trecut pierderi de 32,5 miliarde de dolari prin venituri nerealizate din mesajele sms, scrie Mediafax. Responsabile de aceasta situatie sunt aplicatiile.

Controale in hipermarketuri din cauza salamurilor alterate.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) face, de joi seara, controale in marile magazine din toata tara, dupa ce a fost gasit salam alterat in judetul Timis si exista suspiciunea ca ambalatorul a modificat data de expirare a produsului, informeaza Mediafax. Reprezentantii ANPC au declarat vineri ca un consumator din Timis a reclamat ca a cumparat o marca de salam, feliat, care prezenta semne evidente de alterare, iar la verificari s-a constatat ca ambalajul nu era vidat .

Bursele europene scad din cauza evolutiei economiei Chinei

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, pe fondul declinului productiei industriale din China, pentru a doua luna consecutiv.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )