Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dancila, la cumparaturi in piata din Pancota. Raspunsul ei, cand un barbat a intrebat-o de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni (VIDEO)

B1 B1,
Dancila, la cumparaturi in piata din Pancota. Raspunsul ei, cand un barbat a intrebat-o de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni (VIDEO)

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, a ajuns sambata in piata agroalimentara din localitatea Pancota Arad), de unde a cumparat usturoi, busuioc si mere. La un moment dat, a fost usor. continuă pe B1

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

Descoperire socanta intr-un cimitir din Mures: Trupul unui barbat, gasit dezgropat, cu urme de zgarieturi

Mai multi localnici au facut o descoperire socanta, intr-un cimitir din Golesti, judetul Mures. Trupul unui barbat a fost gasit in afara mormantului, langa sicriul care era acoperit de zgarieturi,.

HOROSCOP. Cum se comporta nativii din zodiac atunci cand se indragostesc

Fiecare nativ din zodiac reactioneaza intr-un anume fel atunci cand e interesat sa inceapa o relatie cu cineva. Iata cum se comporta zodiile cand sunt indragostite.

VIDEO Doi traficanti care vindeau cocaina si ecstasy in cluburile din Bucuresti, prinsi cand primeau un colet cu droguri de 100.000 de euro

DIICOT si Politia au prins doua persoane dintr-o grupare ce aducea cocaina si ecstasy din Spania, drogurile fiind vandute in cluburile din Bucuresti si Ilfov, potrivit unui comunicat de presa al Directiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )