Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Domnule Klaus Iohannis, o tara intreaga asteapta sa va faceti treaba

România Liberă România Liberă,
Dancila: Domnule Klaus Iohannis, o tara intreaga asteapta sa va faceti treaba

Premierul Viorioca Dancila i se adreseaza ironic presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i joi, printr. continuă pe România Liberă

Ziua si atacul politic la adresa lui Klaus Iohannis. Dancila: Otara intreaga asteapta sa va faceti treaba

Premierul Viorica Dancila il critica pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale prin care e obligat sa numeasca trei interimari si sa vacanteze doua locuri in Guvern.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o.

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa faca o propunere de comisar doar in urma consultarii cu presedintele: Refuzul de a veni la consultari, o incalcare flagranta a Constitutiei

Klaus Iohannis ii cere din nou premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )