Libnet.ro
UNICEF

06:45

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

B1 B1,
Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

Tensiunea creste in Italia, acolo unde a fost descoperit deja al doilea caz de infecatare cu noua tulpina de SARS-COV-2. Spre deosebire de primul bolnav, care se intorsese din Marea Britanie recent, cel de-al. continuă pe B1

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

Israel: Primele cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Cel putin patru cazuri de infectare cu noua tulpina de COVID-19 au fost depistate in Israel. Trei dintre bolnaviau revenit din Marea Britaniesi suntizolateintr-un hotel destinat.

Australia confirma doua cazuri de infectare cu noua tulpina a virusului

Australia a confirmat luni ca au fost detectate doua cazuri de infectare cu noua tulpina cu raspandire rapida a coronavirusului, care a determinat autoritatile din Marea Britanie sa revina asupra intentiei de relaxare a masurilor impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Danemarca a descoperit 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Danemarca a identificat 33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

Noua tulpina de coronavirus: copiii sunt la fel de predispusi la infectare ca si adultii. Reactia lui Raed Arafat

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care se raspandeste in Marea Britanieeste mult mai contogioasa pentru copii decat variantele precedente. Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca daca se va adeveri vom vedea si care vor fi masurile de limitare a raspandirii.

Noua tulpina de coronavirus: copiii sunt la fel de predispusi la infectare ca adultii

Noua tulpina de SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Cercetatorii studiaza mutatia si spun ca aceasta afecteaza in aceeasi masura copiii si adultii.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )