Libnet.ro
UNICEF

20:45

Daniel Bran a fost arestat pentru 29 de zile. Afaceristul este cercetat pentru ca ar fi primit 500.000 euro, in schimbul urgentarii unei despagubiri

Adevărul Adevărul,
Daniel Bran a fost arestat pentru 29 de zile. Afaceristul este cercetat pentru ca ar fi primit 500.000 euro, in schimbul urgentarii unei despagubiri

Satmareanul Daniel Bran, fost consilier al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, a fost arestat astazi pentru 29 de zile printr-o decizie a Curtii de Apel Oradea. Afaceristul este acuzat de DNA ca a cerut o mita de 500. 000 de euro pentru a interveni pe langa functionari din cadrul ANPR pentru acordarea unei despagubiri de 5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Daniel Bran, fost consilier al ministrului Agriculturii, este cercetat de DNA pentru trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Oradea efectueaza acte de urmarire penala fata de inculpatulDaniel Bran, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile detrafic de influenta si spalare de bani. Potrivit DNA, acesta a pretins si primit de la o persoana, titular al unui drept litigios, suma de 500. 000 euro, in schimbul unor favoruri.

Un stelist a fost arestat dupa meciul cu Chelsea, pentru ca a indreptat un laser spre Jose Mourinho pe durata partidei

Un fan al Stelei a fost arestat la Londra, dupa meciul cu Chelsea, pentru ca a atintit un laser asupra lui Jose Mourinho pe durata partidei. Am simtit laserul, dar nu am considerat ca ar fi o mare problema. Nu .

Pitesti: Un batran a fost amendat pentru ca a injurat un caine

Un batran de 76 ani din Pitesti a fost amendat pentru ca a injurat un caine care il trantise la pamant, relateaza Universul Argesean. Potrivit reprezentantilor politiei, batranul ar fi adresat.

Moneda virtuala BitCoin a fost folosita pentru a achita integral un autoturism electric

Viitorul este aici in mod oficial. Moneda virtuala BitCoin a fost folosita pentru a achita integral o masina electrica, un Tesla S. Cumparatorul care a achitat intreaga suma doreste sa ramana anonim, insa distribuitoul care i-a vandut masina nu s-a putut abtine sa isi faca putina reclama pe aceasta tema, dupa cum se vede si in coltul din stanga jos al imaginii. Ar fi fost probabil si mai interesant daca ar fi printat-o dupa ce a cumparat-o, insa asta e [].

Fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, pus in libertate

Fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru - arestat in august, alaturi de alte sapte persoane, intr-un dosar de furt calificat, evaziune fiscala si spalare de bani - a fost eliberat, miercuri seara, in urma unei.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, pus in libertate

Fostul deputat Gabriel Bivolaru - arestat, in august, alaturi de alte sapte persoane, intr-un dosar de furt calificat, evaziune fiscala si spalare de bani - a fost pus in libertate, miercuri seara, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Constanta, informeaza Mediafax.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, arestat pentru evaziune fiscala, a fost pus in libertate

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, arestat, in august, alaturi de alte sapte persoane, intr-un dosar de furt calificat, evaziune fiscala si spalare de bani, a fost pus in libertate, miercuri seara, in urma .

Locul in care Nelson Mandela a fost inchis pentru 27 de ani

Mario Manole, din Boldesti Scaieni Prahova), locuieste de cativa ani in Africa de Sud. In Johannesburg, mai exact. Barbatul a vazut celula in care a fost inchis Nelson Mandela timp de 27 de ani si a aflat torturile la care a fost supus acesta.

Milut: Prefab nu a fost platit pentru prefabricatele livrate la Deveselu

Omul de afaceri Marian Petre Milut, care controleaza compania Prefab, sustine ca nu si-a primit banii pentru prefabricatele furnizate pentru baza NATO de la Deveselu.

Pitesti: Un pensionar a fost amendat pentru ca a luat la injuraturi un caine

Un pensionar de 76 de ani din Pitesti a primit o amenda valorand 200 de lei pentru ca a injurat cainele unei femei. O doamna care iti plimba cainele a fost agresata. S-a constat ca o persoana i-a adus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )