Libnet.ro
UNICEF

10:16

Daniel Constantin crede ca ruperea USL este posibila in conditiile in care PNL nu da dovada de flexibilitate

B1 B1,
Daniel Constantin crede ca ruperea USL este posibila in conditiile in care PNL nu da dovada de flexibilitate

Presedintele PC,DanielConstantin, a vorbit recent despre sansele ca USL sa mai aiba viitor, precizand ca o rupere a Uniunii este posibila in cazul in care liberalii nu dau dovada de flexibilitate. continuă pe B1

Ruperea USL, in ochii romanilor

USL este in criza. Victor Ponta si Crin Antonescu spun ca nu vor ruperea aliantei. Colegii lor de partid cred altceva. Politologii spun ca ruperea USL este inevitabila. Dar oamenii, ce cred oamenii? Reporterii Adevarul a iesit in strada si au cautat raspuns la o simpla intrebare: Se rupe sau nu se rupe USL?.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Daniel Constantin, la Subiectiv: Exista anumite orgolii intr-o parte a USL-ului, din acest motiv suntem astazi intr-un impas politic

Presedintele PC Daniel Constantin a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, despre situatia tensionata din interiorul USL, precum si despre solutiile aflate la indemana presedintelui PNL Crin.

Bogdan Chirieac: Directia este una singura, ruperea USL. isi dau coate cine sa anunte stirea

Analistul politic Bogdan Chirieac considera ca, in acest moment, directia spre care ne indreptam in plan politic este ruperea USL, iar actorii din prim-plan isi dau coate care sa anunte primul.

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, raspunde atacului venit de la Crin Antonescu. Constantin spune ca liderul liberal are un limbaj suburban si da dovada de lipsa de respect. Joi seara,.

Daniel Constantin: Voi renunta la functia de vicepremier pana la restructurarea Guvernului

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declcarat, marti, ca a decis sa renunte la functia de vicepremier pana la restructurarea Guvernului, relateaza Agerpres. Am convenit cu totii si in primul rand eu, ca.

Cine isi va asuma ruperea USL?.

Premierul Victor Ponta si presedintele PNL Crin Antonescu s-au intalnit, ieri, la sediul Guvernului fara a ajunge la o intelegere privind restructurarea Executivului. Ministrii PNL, Daniel Chitoiu Finante) si Andrei Gerea Economie) si-au inregistrat, ieri, oficial demisiile. Crin Antonescu i-a cerut lui Victor Ponta sa accepte pachetul de nominalizari propus de PNL: Klaus Iohannis vicepremier si ministru de Interne, Eugen Nicolaescu Finante), Teodor Atanasiu Economie) si Cristian .

Surse: Ruperea USL ar duce la demisia ministrilor PNL

Ruperea UniuniiSocial Liberale ar duce la demisia ministrilor PNL din toate ministerele pe care le au in portofoliu, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mai mult, PNL ar depune o motiune de cenzura impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )