Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Constantin: Fermierii care au pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Constantin: Fermierii care au pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri

Fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de la bugetul de stat, dar numai dupa ce vor fi finalizate evaluarile facute de comisiile constituite pe langa prefecturi, a declarat ieri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, la finalul discutiilor cu fermierii. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

Ministrul Agriculturii, audiat in Parlament din cauza secetei

Nini Sapunaru, presedintele Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, a declarat, marti, ca saptamana viitoare Comisa se va reuni pentru a lua in discutie situatia creata in agricultura din cauza secetei, la discutii,urmand sa participe si ministrul Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat; nu avem o evaluare finala a efectelor secetei

Autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si fermierilor mari, pentru cei din urma fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene, a declarat luni ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sustinand ca nu exista o.

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat, pentru cei mari fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si celor mari, pentru acestia din urma fiind nevoie si de o aprobare a.

Apa cu program, din cauza secetei, in 12 localitati

Potrivit directorului Sistemului de Gospodarire a Apelor SGA) Galati, Ionel Ardean, pe fondul secetei pedologice, operatorul judetean SC Apa-Canal SA a restrictionat consumul de apa in 12 localitati rurale din judetul Galati, motivat de faptul ca populatia utilizeaza in mod excesiv apa din retelele de distributie pentru udarea gradinilor.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Vaslui: Agricultura a suferit pagube de peste 46 milioane de lei din cauza secetei excesive

Seceta excesiva din Vaslui a facut pagube de peste 46 milioane de lei, circa 60. 000 de hectare de culturi fiind afectate. Pana la aceasta data, la Directia Agricola Vaslui au fost depuse 1. 063 de procese verbale.

Iasitex a trecut pe pierderi, din cauza scaderii exporturilor

Producatorul de textile Iasitex IASX) a inregistrat o pierdere de 2,43 milioane de lei, in primul semestru, dupa un profit de 219. 311 lei, in perioada similara din 2014, conform raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Daniel Constantin: Recolta de grau, usor mai buna decat in 2014

Culturile insamantate in toamna anului trecut pentru care s-a incheiat campania de recoltat nu au avut pierderi foarte mari din cauza secetei, a declarat, luni, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, adaugand ca productia totala de grau este chiar usor mai buna decat in 2014, informeaza Agerpres.

Mii de familii din cinci comune aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi, din cauza secetei

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila doar cateva ore pe zi. Restrictiile au fost impuse pe fondul secetei, dar si cauza presiunii slabe cauzate dublarea consumului fata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )