Libnet.ro
UNICEF

07:00

Darius Valcov: Fara chingile FMI, BM si CE ne-am bate cu China si SUA in ceea ce priveste ritmul de crestere

B1 B1,
Darius Valcov: Fara chingile FMI, BM si CE ne-am bate cu China si SUA in ceea ce priveste ritmul de crestere

Ministrul de finante, Darius Valcov, a declarat ca Romania nu este lasata sa creasca economic, dupa puterile sale reale, de limitarile impuse de FMI, BM si CE, scrie Stiri pe surse. Daca am fi lasati. continuă pe B1

Darius Valcov: Foarte probabil acordul cu FMI nu se va prelungi

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat miercuri seara ca foarte probabil acordul cu Fondul Monetar International nu se va prelungi dupa expirarea acestuia, in septembrie 2015.

Darius Valcov: Foarte probabil acordul cu FMI nu se va prelungi

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat miercuri seara ca foarte probabil acordul cu Fondul Monetar International nu se va prelungi dupa expirarea acestuia, in septembrie 2015.

Darius Valcov a prezentat principalele promisiuni ale Guvernului pentru noul Cod Fiscal: TVA redus la 20% din 2016, cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi din 2016, scaderea cotei unice la 14% in 2019, obligatia de plata a CAS si CASS

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a prezentat, in sedinta saptamanala de guvern, principalele elemente ale noului Cod Fiscal. Guvernul adopta azi proiectul noului cod fiscal, care va fi pus in discutie publica si trimis apoi in Parlament pentru aprobare. Prezentarea unor propuneri de maxima importanta pentru economie are loc fara ca ziaristii sa poata pune intrebari. Toate reducerile de taxe vor avea un impact negativ brut asupra bugetului de 16,2 miliarde lei in 2016, iar impactul net ar putea fi de 6,8 miliarde lei, in urma recuperarii unor venituri ipotetice. HotNews a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii.

Darius Valcov, ministrul Finantelor Publice: Ne dorim ca, in 12 ani, PIB-ul pe locuitor al Romaniei sa depaseasca media UE

Actualizare 11:51 * Valcov: Reducerea TVA de la 24% la 20% si reducerea accizelor pentru anumite produse nu vor astepta pana anul viitor, pentru a nu se crea un gol in economie in perioada de consum noiembrie-decembrie Autoritatile noastre isi doresc ca, in urmatorii 12 ani, tara noastra sa depaseasca media Uniunii Europene in ceea ce priveste Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, dupa cum a spus Darius Valcov, ministrul Finantelor Publice. --- * Radu Gratian Ghetea: ARB nu sustine niciunul dintre proiectele promovate pentru conversia creditelor in valuta * Daniel Daianu, BNR: Trebuie sa dezvoltam relatii de afaceri cu tari dezvoltate din afara UE * Florin Georgescu, BNR: Rata de solvabilitate a bancilor s-a consolidat, in ciuda pierderilor.

Darius Valcov: Daca Parlamentul va bloca noul Cod fiscal, Guvernul ia in calcul asumarea raspunderii

Daca Parlamentul va bloca votul pentru noul cod Fiscal, atunci Guvernul ia in calcul asumarea raspunderii, ca ultima masura, a spus Darius Valcov. Declaratia, facuta in exlcusivitate la Income Maga.

Darius Valcov: TVA si accizele, reduse de anul acesta

TVA la carne, fructe si legume va scadea inca din a doua parte a acestui an, a anuntat ministrul de Finante, Darius Valcov, la emisiunea Income. Si accizele vor scadea inainte de 1 ianuarie 2016, a mai spus.

Ministrul Darius Valcov, la Income Magazine: Vreau sa apar prevederile noului Cod fiscal si sa nu speriem mediul de afaceri

Ministrul de Finante Darius Valcov a vorbit, in cadrul emisiunii Income Magazine, despre noul Cod fiscal. Aceasta este, de fapt, a doua varianta pe care noi am gandit-o la minister, prima nu a putut fi.

Darius Valcov, ministrul Finantelor, explica noul Cod Fiscal, la Adevarul Live, incepand cu ora 13.00

Darius Valcov, ministrul Finantelor, va explica noul Cod Fiscal, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. Cu cat se va reduce TVA, care sunt produsele pentru care vor scadea accizele, cum va fi taxata munca, dar si microintreprinderile si cum va suporta bugetul statului toate masurile de relaxare fiscala. Sunt intrebari la care va oferi raspunsuri ministrul Finantelor.

Darius Valcov: TVA si accizele, scazute de anul acesta

Darius Valcov, ministrul Finantelor spune ca accizele si TVA vor fi scazute inainte de finalul acestui an, in avans fata de programul anuntat prin proiectul noului cod fiscal, pentru ca astfel populatia sa nu-si amane comportamentul de consum, mai ales.

Darius Valcov, ministrul Finantelor Publice: Reducerea TVA si scaderea accizelor, din acest an

Actualizare 13:38 Mircea Tudor, MB Telecom: Investitiile in cercetare, sansa de dezvoltare a Romaniei Tara noastra are un potential foarte mare sa straluceasca in domeniul cercetarii si al inovarii, dar niciodata pana acum nu a utilizat acest potential, considera Mircea Tudor, presedintele MB Telecom. --- * Bogdan Belciu, PwC: Reasezarea sistemului bancar romanesc a venit destul de tarziu * Andrei Dudoiu, director general adjunct BT: Banca Transilvania a acordat, in 2014, credite noi de 8,5 miliarde lei companiilor * Iulian Fota: Nu avem nicio garantie ca modul in care se reasaza lumea ne va fi favorabil * Valcov: Ne dorim ca, in 12 ani, PIB-ul pe locuitor al Romaniei sa depaseasca media UE * Radu Gratian Ghetea: ARB nu sustine niciunul dintre proiectele promovate pentru conversia creditelor in valuta * Daniel Daianu, BNR: Trebuie sa dezvoltam relatii de afaceri cu tari dezvoltate din afara UE * Florin Georgescu, BNR: Rata de solvabilitate a bancilor s-a consolidat, in ciuda pierderilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )