Libnet.ro
UNICEF

08:30

Darius Valcov a primit de ziua lui o pereche de catuse dupa ce, personal, le-a cerut senatorilor sa-i ridice imunitatea

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov a primit de ziua lui o pereche de catuse dupa ce, personal, le-a cerut senatorilor sa-i ridice imunitatea

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii l-au incarcerat pe Darius Valcov chiar in ziua in care a implinit 38 de ani. El va fi prezentat joi judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Darius Valcov, audiat din nou la DNA: O sa ma intorc dupa amiaza, dupa declaratia din Parlament (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde va fi audiat, informeaza B1 TV. La scurt timp, a venit si avocatul acestuia. Valcov a dat.

Darius Valcov audiat la DNA timp de o jumatate de ora

UPDATE: Darius Valcov a plecat de la DNA dupa aproximativ o jumatate de ora. ------ Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la DNA pentru audieri. Valcov a venit singur, fara avocati.

Senatorii l-au trimis pe Darius Valcov la beci chiar de ziua lui

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii l-au incarcerat pe Darius Valcov chiar in ziua in care a implinit 38 de ani. El va fi prezentat joi judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Subiectiv. Darius Valcov, retinut chiar de ziua lui

Asa cum au tinut cont de dorinta lui Dan Sova si nu au incuviintat cererea DNA de arestare, senatorii s-au conformat si in cazul lui Darius Valcov, hotarand ca fostul sef de la Finante poate fi.

UPDATE. Darius Valcov a plecat de la DNA. Fostul ministru afla azi daca va fi arestat

Darius Valcov a iesit, in urma cu putin timp, de la audierile de la DNA. Valcov nu a dorit sa comenteze si, intrebat ce isi doreste de ziua sa de nastere, a raspuns ca isi doreste doar sa.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie. Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar.

Darius Valcov a fost retinut de procurori. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

UPDATE: Darius Valcov a fost retinut

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )