Libnet.ro
UNICEF

20:16

Darren Cahill stie de ce a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Williams: Trebuia sa foloseasca asta, dar nu a reusit!

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill stie de ce a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Williams: Trebuia sa foloseasca asta, dar nu a reusit!

Simona Halep a fost eliminata in optimi la Australian Open de americanca Serena Williams, care s/a impus in trei seturi 6-1, 4-6, 6-4. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 mondial

Romanca Simona Halep va pierde primul loc in clasamentul mondial al tenisului profesionist feminin WTA) publicat luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie 8, s-a calificat marti in semifinalele.

Ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams

Cel mai asteptat meci al turneului feminin de la Australian Open le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams.

Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Simona Halep siSerena Williams au avut primul meci din 2019 pe arena Rod Laver. Meciul din optimile de finala de la Australian Open a venit cu o surpriza imensa pentru Halep. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost castigat de [] .

Darren Cahill, PRINS iN FAPT! Ce facea antrenorul in timpul meciului dintre Simona Halep si Venus Williams: Nu pacalesti pe nimeni, stim ca... (FOTO)

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este in prezent comentator al turneului de la Australian Open pentru postul ESPN. in timpul meciului dintre Simona si Venus Williams, autralianul a postat pe.

Darren Cahill, despre cum ar fi trebuit sa joace Simona Halep cu Serena Williams

Darren Cahill a vorbit, la ESPN, despre evolutia Simonei Halep in partida cu Serena Williams, din optimile Australian Open. Australianul este de parere ca game-ul al saselea din setul decisiv a fost unul crucial, cand romanca a irosit trei sanse de break. Trebuia sa-si foloseasca backhandul in lung de linie, pe mingea a doua a Serenei, a declarat Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

CTP explica de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greseala a facut?

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finala de la Australian Open. Astfel, turneul s-a incheiat pentru ea. Totusi, avea sanse mari sa faca o surpriza frumoasa. CTP a explicat ce s-a intamplat. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de6-1. Al doilea a fost [] .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )