Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dat afara din BOR, Cristian Pomohaci este invitat special la un festival din Sibiu

B1 B1,
Dat afara din BOR, Cristian Pomohaci este invitat special la un festival din Sibiu

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, a fost caterisit. Potrivit deciziei Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina pr. continuă pe B1

E vestea zilei: Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa

Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa. Preotul-artist a fost caterisit ca urmare a scandalului in care a fost implicat. in cele 30 de zile pe care parintele Cristian Pomohac.

VIDEO Preotul Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, a fost caterisit de catre Consistoriul Eparhial de la Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia. Decizia poate fi atacata in termen de 15 zile, la mitropolia Sibiului, relateazaAlba24. ro.

DA, e adevarat !!! I-a dat afara din casa si a schimbat yala !!! (FOTO)

Noi detalii au iesit la iveala despre separarea luiCodrin Stefanescude mamacopilului sau. Acesta a postat un mesaj pe Facebook la sfarsitul saptamanii trecute in care scria.

Codrin Stefanescu si-a dat afara din casa iubita si copilul! PSD-istul a schimbat si yalelele

Noi detalii au iesit la iveala despre separarea lui Codrin Stefanescu de mama copilului sau. Acesta a postat un mesaj pe Facebook la sfarsitul saptamanii trecute in care scria ca s-a.

Cristian Pomohaci, exclus din preotie pentru coruperea sexuala a copiilor, a fost invitat la un festival al ciobanilor din Marginimea Sibiului, alaturi de Ludovic Orban si Raluca Turcan

Cristian Pomohaci caterisit, vineri, in urma unui scandal sexual, in care a fost acuzat de corupere a minorilor, a fost invitat, duminica, la un festival al ciobanilor din Jina, Marginimea Sibiului, pentru a interpreta muzica populara.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cristian Pomohaci imediat dupa ce Biserica a dat verdictul de caterisire! FOTO in articol

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia a hotarat ca preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, sa fie dat.

Cristian Pomohaci a fost caterisit. Preotul a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana si nu mai poate sluji la altar

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit, respectiv a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana. Aceasta este decizia luata de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, vineri, 28 iulie 2017. Pomohaci este cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani.

Cristian Pomohaci solicita Arhiepiscopiei din Alba Iulia retragerea din preotie din motive medicale. Preotul este cercetat pentru racolare de minori in scop sexual

Preotul Cristian Pomohaci din Mosuni, judetul Mures, cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori in scopuri sexuale, vrea sa se retraga din preotie din motive medicale. Pomohaci a depus, in acest sens, o cerere la Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia.

Biserica Ortodoxa, acuzatii dure la adresa raspopitului Cristian Pomohaci

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei a decis excluderea lui Cristian Pomohaci din cler. Decizia a fost luata in urma analizarii cazului in care este implicat fostul.

Marturisiri socante despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci si Aurelian Preda. A vrut sa il otraveasca

Noi detalii socante ies la iveala despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci. in ultimele luni,Cristian Pomohaci, care a decis sa se retraga din viata monahala, a fost in centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )